fbpx

Ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση μηρών είναι η επέμβαση που λύνει το πρόβλημα με την χαλάρωση στους μηρούς.

-20% σε όλες τις επεμβατικές θεραπείες

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση μηρών είναι η επέμβαση που λύνει το πρόβλημα με την χαλάρωση στους μηρούς.

Η χαλάρωση στους μηρούς είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε γυναίκες μετά τη μέση ηλικία που μπορεί να συνυπάρχει με τοπικό λίπος ή και κυτταρίτιδα.

Στο ιστορικό των γυναικών αυτών υπάρχει συχνά η σημαντική απώλεια βάρους ή και η έλλειψη οποιουδήποτε είδους άσκησης για πολλά χρόνια.

Ειδικά σε αδύνατες γυναίκες αυτή η χαλάρωση εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στο έσω μέρος των μηρών και είναι εξαιρετικά ενοχλητική γιατί χαλάει τη συνολική εικόνα του σώματός τους.

Η ανόρθωση μηρών αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και μόνιμα αυτό το πρόβλημα.

Με την ανόρθωση των έσω μηρών ουσιαστικά αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος κυρίως από την έσω μεριά των μηρών (που συνήθως είναι πιό έντονη) αλλά και από την πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια σε μικρότερο βαθμό.
Από μία τομή που ξεκινάει από το εφήβαιο και καταλήγει κάτω από τον γλουτό, παρασκευάζεται το δέρμα και αφού το τεντώσουμε αφαιρούμε αυτό που περισσεύει και ράβουμε.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, σαν μέρος της επέμβασης, κάνουμε και PAL λιποαναρρόφηση για να αδυνατίσουμε το έσω μέρος των μηρών πριν αφαιρέσουμε το δέρμα.
Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε την συνολική μετεγχειρητική εικόνα των ποδιών και βοηθάμε στην επούλωση των τραυμάτων.
Βέβαια αν χρειάζεται μπορεί να γίνει και στο έξω μέρος των μηρών (στα ψωμάκια) ή και στα γόνατα για να αφαιρεθεί το τοπικό λίπος και να έχουμε πιο αρμονικό αποτέλεσμα.
Η βελτίωση θα είναι θεαματική στο έσω μέρος των μηρών και λιγότερο στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια αυτών.
Εκσεσημασμένη χαλάρωση δέρματος και στην εξωτερική επιφάνεια των μηρών παρατηρείται σχεδόν αποκλειστικά σε βαριατρικούς ασθενείς.
Τέτοιες «βαριές» περιπτώσεις απαιτούν κυκλοτερείς τομές που δυστυχώς δεν μπορούν να κρυφτούν, αλλά η βελτίωση της χαλάρωσης αποζημιώνει για τις εμφανείς μετεγχειρητικές ουλές.
Δεν υπάρχει «κατάλληλη» ηλικία για να υποβληθεί μία γυναίκα σε ανόρθωση μηρών, πρέπει μόνο να έχει αρκετή χαλάρωση στο δέρμα ώστε να αξίζει να μπει στη διαδικασία μιας επέμβασης για να τη διορθώσει.
Επίσης είναι προτιμότερο να βρίσκεται κοντά στο επιθυμητό της βάρος γιατί μεγάλες αυξομειώσεις βάρους μετεγχειρητικά δεν βοηθούν στη διατήρηση του καλού αισθητικού αποτελέσματος.
Όχι, η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη.
Απαιτείται παραμονή μίας νύχτας στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και για να αφαιρεθούν την επόμενη ημέρα οι μικρές παροχετεύσεις.
Δεν είναι επίπονη, είναι όμως απαιτητική εξαιτίας των δυσκολιών που προκύπτουν από τη θέση των ουλών (γειτνίαση με τον κόλπο και τον πρωκτό).
Χρειάζεται προσοχή και καλή καθαριότητα για να αποφευχθούν μετεγχειρητικές φλεγμονές στα χειρουργικά τραύματα.
Οι ουλές με την τεχνική αυτή είναι τοποθετημένες σε σημεία που καλύπτονται από τα συνήθη μαγιό.
Δυστυχώς με τη γυμναστική γυμνάζονται οι μύες και όχι το δέρμα.
Είναι δυνατόν γυναίκες με μικρή χαλάρωση να δουν κάποια βελτίωση με τη γυμναστική εξαιτίας της διόγκωσης των μυών και της συρρίκνωσης των διαφραγμάτων.
Όσες γυναίκες όμως έχουν τέτοιου βαθμού χαλάρωση που να έχουν ένδειξη για επέμβαση ανόρθωσης μηρών, δεν θα παρατηρήσουν αξιόλογη βελτίωση της χαλάρωσης αυτής όσο εντατική γυμναστική και να κάνουν.
Όπως σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις οι πιθανές επιπλοκές της ανόρθωσης μηρών είναι πολύ σπάνιες και όχι ιδιαίτερα σοβαρές.
Από αυτές η μικρής έκτασης μετεγχειρητική φλεγμονή που συχνά συνοδεύεται από μικρή διάσπαση τμήματος της μετεγχειρητικής ουλής, είναι η πιο συχνή και οφείλεται στον μεγάλο αριθμό μικροβίων που υπάρχουν κοντά στις ουλές.

ΣΩΜΑ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ