fbpx

Ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα των μαστών και ταυτόχρονη ανόρθωση τους.

-20% σε όλες τις επεμβατικές θεραπείες

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα των μαστών και ταυτόχρονη ανόρθωση τους.
Η ανόρθωση στήθους τονώνει την αυτοπεποίθηση αφού μέσα από αυτήν πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η ανόρθωση στήθους είναι μία επέμβαση που αποσκοπεί μόνο στην ανόρθωση του μαστού-ουσιαστικά του συμπλέγματος θηλής και θηλαίας άλω- στη σωστή του θέση, βάσει ανθρωπομετρικών μελετών, και την βελτίωση του σχήματός του.

Με την ανόρθωση δεν επεμβαίνουμε καθόλου στο μέγεθος του μαστού, αφαιρούμε μόνο την περίσσεια του δέρματος για να βελτιώσουμε τη μορφή του.

Η πτώση του γυναικείου μαστού προσδιορίζεται από τη θέση της θηλής του μαστού σε σχέση με την υπομάστιο πτυχή και χαρακτηρίζεται σε α΄, β΄, γ΄βαθμού και ψευδοπτώση.
Κάθε γυναίκα που το επιθυμεί και ανήκει σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική ανόρθωση μαστών.
Αυτό που διαφέρει ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης είναι το είδος της χειρουργικής επέμβασης.
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πλαστικός χειρουργός για να κάνει την ανόρθωση στήθους ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης του.
Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η επανατοποθέτηση του συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω πιο ψηλά οπότε όλες οι τεχνικές έχουν τουλάχιστον μία ουλή γύρω από τη θηλαία άλω.
Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές της κάθετης μαστοπλαστικής που έχουν επιπρόσθετα μία ουλή κάθετη από τη θηλή ως την υπομάστιο και μία ακόμη μικρή σε κάποιο τμήμα μόνο της υπομαστίου.
Μόνο σε περιπτώσεις εκσεσημασμένης γ΄βαθμού πτώσης χρησιμοποιούμε τεχνική που αφήνει πιο μεγάλες ουλές.
Όπως όλες οι μετεγχειρητικές ουλές έτσι και αυτές στον μαστό, στην αρχή έχουν ένα ερυθρό χρώμα και είναι εύκολα ορατές.
Με την πάροδο του χρόνου όμως σταδιακά παίρνουν το χρώμα του δέρματος και γίνονται δυσδιάκριτες.
Σε κάθε περίπτωση όμως παίζει ρόλο και η επουλωτική ικανότητα κάθε δέρματος για την τελική μορφή των ουλών.
Ιδανική ηλικία δεν υπάρχει, πρακτικά κάθε γυναίκα πάνω από 18 χρονών που έχει πτωτικούς μαστούς μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική διόρθωση αυτών.
Μία μικρή ανόρθωση στήθους που απαιτεί μόνο αφαίρεση περίσσειας δέρματος μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και μέθη.
Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως επειδή απαιτούνται πιο πολύπλοκοι χειρουργικοί χειρισμοί είναι καλύτερα και για τον ασθενή και για τον γιατρό να γίνεται η επέμβαση με γενική νάρκωση.
Η ανόρθωση του στήθους δεν έχει καθόλου δύσκολη μετεγχειρητική περίοδο ούτε ιδιαίτερο πόνο.
Μία – δύο ημέρες μετά μπορεί η ασθενής να επανέλθει στις καθημερινές της δραστηριότητες, αν αυτές δεν είναι έντονα χειρονακτικές, φορώντας ένα αθλητικό σουτιέν.
Το αποτέλεσμα διαρκεί για πολλά χρόνια, εξαρτάται βέβαια από το μέγεθος του στήθους και τις συνήθειες κάθε γυναίκας.
Επειδή η βαρύτητα είναι αμείλικτη, όσο μεγαλύτερο είναι ένα στήθος τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει πάλι η πτώση του και αναφερόμαστε πάντα σε επίπεδο αρκετών ετών. Επίσης όσο περισσότερες ώρες της ημέρας φοράει μία γυναίκα στηθόδεσμο που κρατάει το στήθος, ειδικά όταν γυμνάζεται, τόσο περισσότερα χρόνια θα διατηρήσει ένα πολύ ωραίο σχήμα στο στήθος της.
Η πιο σοβαρή, αν και εξαιρετικά σπάνια, επιπλοκή που μπορεί να εμφανιστεί μόνο σε μεγάλες ανορθώσεις, είναι αγγειακή δυσπραγία του συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω.
Ήπια μετεγχειρητική φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση μικρού τμήματος της ουλής, δύσμορφες ουλές ή μικρές ασυμμετρίες συμπληρώνουν τις πιθανές επιπλοκές.
Μπορεί να θηλάσει κανονικά μία γυναίκα που έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση για ανόρθωση στήθους μόνο ή ανόρθωση και αύξηση ή ανόρθωση και μείωση μαστών.

ΣΩΜΑ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ