fbpx

Αυτομεταμόσχευση λίπους για νεανική όψη και λάμψη

Αυτομεταμόσχευση λίπους για να δείχνω 15 χρόνια νεότερη.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Αυτομεταμόσχευση λίπους για μια πιο νεανική όψη

Ας δούμε για πιο λόγο είναι καλό να μάθουμε για την αυτομεταμόσχευση λίπους.

Όσο μεγαλώνουμε δύο είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν στο πρόσωπό μας.

Η πρώτη είναι η χαλάρωση του δέρματος που οφείλεται στην επίδραση της βαρύτητας και η δεύτερη η απώλεια όγκου που αφορά τον σκελετό και τα μαλακά μόρια.

Με την λιπομεταμόσχευση ή αυτομεταμόσχευση λίπους επαναφέρουμε τον χαμένο όγκο σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου για να του δώσουμε μία πιο νεανική όψη.

αυτομεταμόσχευση-λίπουςΑρχικά με ειδικές κάνουλες παίρνουμε λιποκύτταρα από την κοιλιά συνήθως (ή από άλλο σημείο αν δεν περισσεύει στην κοιλιά).
Τα λιποκύτταρα αυτά στη συνέχεια διηθούνται και μετά φυγοκεντρούνται με συγκεκριμένο τρόπο.
Τέλος με ειδικές μικροκάνουλες τοποθετούνται συμμετρικά στα σημεία του προσώπου που επιθυμούμε την αύξηση του όγκου τους, είτε στο επίπεδο του υποδορίου είτε πιό βαθιά.
Στην περιοχή των βλεφάρων γίνεται μικρομεταμόσχευση λιποκυττάρων με ακόμη πιο μικρά εργαλεία για να μην είναι ορατό το λίπος κάτω από το πολύ λεπτό δέρμα της περιοχής.
Ισχύει απολύτως και ο λόγος είναι ότι το λίπος είναι πολύ πλούσιο σε βλαστοκύτταρα που βοηθούν την ανάπλαση των ιστών.
Η δράση αυτών των βλαστοκυττάρων βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος και την επιτάχυνση των φυσιολογικών κυτταρικών διεργασιών του.
Το αποτέλεσμα είναι πιο στιλπνό, φωτεινό, λαμπερό δέρμα, πιο πλούσιο σε κολλαγόνο και ελαστικές ίνες.
Λεπτές ρυτίδες, ουλές από οποιαδήποτε αιτία, δυσχρωμίες απαλύνονται και η συνολική όψη του προσώπου είναι πιο νεανική και φρέσκια.
Ένα ποσοστό των λιποκυττάρων που μεταμοσχεύουμε δεν καταφέρνει να αιματωθεί και να επιβιώσει στο σημείο που τα τοποθετούμε.
Για το λόγο αυτό, εν γνώσει μας τοποθετούμε μικρή επιπλέον ποσότητα λιποκυττάρων από αυτή που χρειάζεται.
Επιπλέον μετά την μεταφορά δημιουργείται στην περιοχή, από τους χειρισμούς, οίδημα που αυξάνει τον όγκο ακόμα περισσότερο. Μετά από λίγες ημέρες το οίδημα και τυχόν εκχυμώσεις υποχωρούν και περίπου μετά από δύο μήνες έχει ολοκληρωθεί και η επαναγγείωση των λιποκυττάρων που τελικά θα επιβιώσουν οπότε έχουμε το τελικό αποτέλεσμα.
Ναι, επειδή τα λιποκύτταρα στους ενηλίκους δεν πολλαπλασιάζονται, όσα επιβιώσουν από την μεταμόσχευση θα μείνουν στην περιοχή για πάντα.
Ο όγκος τους βέβαια θα επηρεάζεται από τυχόν πρόσληψη ή απώλεια βάρους του ανθρώπου (όπως σε όλες τις περιοχές του σώματος).
Μπορεί η αυτομεταμόσχευση λίπους να επαναληφθεί εφόσον επιθυμούν περισσότερο όγκο σε κάποιες περιοχές του προσώπου, αλλά μετά από την παρέλευση 6 μηνών.
Μπορούμε να τοποθετήσουμε λίπος και υαλουρονικό οξύ στην ίδια περιοχή του προσώπου αλλά καλύτερα όχι στον ίδιο χρόνο.
Ιδανικά πρέπει να προηγείται η λιπομεταμόσχευση και λίγους μήνες αργότερα να ακολουθεί η τοποθέτηση του υαλουρονικού.
Gdpr

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ