fbpx

Αύξηση και ανόρθωση στήθους

Αύξηση και ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας.

-20% σε όλες τις επεμβατικές θεραπείες

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για την αύξηση και ανόρθωση στήθους

Αύξηση και ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας.

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο επεμβάσεις που, παρόλο που πολλοί πλαστικοί χειρουργοί στον κόσμο προτιμούν να κάνουν σε δύο χρόνους, μπορούν να γίνουν στον ίδιο χειρουργικό χρόνο με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Αυτό είναι σε όφελος της ασθενούς που αποφεύγει την δεύτερη χειρουργική επέμβαση, αλλά απαιτεί μεγάλη εμπειρία από τον χειρουργό που πρέπει να προβλέψει με ακρίβεια πόσο δέρμα θα αφαιρέσει ανάλογα με την αύξηση του μεγέθους του μαστού

Η αύξηση του μεγέθους του στήθους στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται με ενθέματα σιλικόνης. Σε επιλεγμένα περιστατικά μπορεί να γίνει και με λίπος αλλά μόνο για μικρές σε όγκο αυξήσεις
Ανάλογα με το βαθμό της πτώσης του μαστού μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες τεχνικές για την ανόρθωση στήθους.
Αυτή με τις μικρότερες ουλές είναι η περιθηλαία όπου αφαιρούμε δέρμα μόνο γύρω από τις θηλές.
Σε περιπτώσεις με μεγαλύτερη πτώση χρησιμοποιούμε τεχνικές κάθετης μαστοπλαστικής όπου τελικά υπάρχει και μία κάθετη και μία οριζόντια ουλή στην υπομάστιο.
Γυναίκες που είχαν πάντα σχετικά μικρό στήθος το οποίο με την πάροδο του χρόνου παρουσίασε και πτώση ή όσες είχαν απώλεια βάρους με αποτέλεσμα το στήθος τους να «αδειάσει και να πέσει» ή όσες είχαν το ίδιο αποτέλεσμα μετά από εγκυμοσύνες και θηλασμούς, είναι συνήθως οι ιδανικές υποψήφιες για αύξηση και ανόρθωση στήθους.
Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί, ανάλογα με την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, από 1,5 έως 3,5 ώρες.
Απαιτείται συνήθως παραμονή μίας νύχτας στο νοσοκομείο για καλύτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση.
Την επόμενη ημέρα αφαιρούνται οι παροχετεύσεις και η ασθενής επιστρέφει σπίτι της.
Μετά από 2-3 ημέρες μπορεί να γυρίσει στην εργασία και τις υπόλοιπες καθημερινές της δραστηριότητες.
Δεν υπάρχει ιδιαίτερος πόνος ούτε δυσκολίες κατά την μετεγχειρητική περίοδο.
Οι ασθενείς πρέπει να φορούν ένα αθλητικό σουτιέν, να αποφεύγουν να σηκώνουν βάρη και να κάνουν γυμναστική για ένα μήνα.

ΣΩΜΑ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ