fbpx

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους – καθαρισμός προσώπου

Με την συσκευή ειδικών μικροκρυστάλλων και με σχεδόν ατραυματικό τρόπο, απομακρύνονται οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Με την συσκευή ειδικών μικροκρυστάλλων και με σχεδόν ατραυματικό τρόπο, απομακρύνονται οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος. Με τον τρόπο αυτό, χωρίς την χρήση ατμού, το δέρμα προετοιμάζεται για την διάνοιξη. Κατά το στάδιο της διάνοιξης, με ελεγχόμενες πιέσεις, απομακρύνεται πλήρως το σμήγμα από τους πόρους, τυχόν κύστες και κέχρια. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει καθαριστική και ρυθμιστική δράση. Η λιπαρότητα γίνεται ελεγχόμενη και παράλληλα το δέρμα επωφελείται από την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των επιφανειακών σημαδιών. Η όψη του γίνεται πιο λεία, πιο υγιής και καθαρή.
Σε ένα υγιές δέρμα , 2 εως 4 συνεδρίες ανά έτος είναι αρκετές. Σε περιπτώσεις λιπαρού δέρματος, η συχνότητα αυξάνει σχεδόν στο διπλάσιο, ενώ σε περιπτώσεις που υπάρχει ταυτόχρονα ακμή, η συχνότητα παράλληλα με άλλες θεραπείες (peelings,lasers, mesopen) μπορεί να αυξηθεί.
Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στην πλάτη, το στέρνο, τους βραχίονες ή όπου εντοπίζεται λιπαρότητα λόγω των εκκρίσεων των σμηγματογόνων αδένων.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στην πλάτη, το στέρνο, τους βραχίονες ή όπου εντοπίζεται λιπαρότητα λόγω των εκκρίσεων των σμηγματογόνων αδένων.
Είναι μια πολύ καλά ανεκτή θεραπεία στην διάρκεια της οποίας αισθάνεται κανείς μια ελεγχόμενη πίεση. Δεν χρειάζεται κανένα είδος αναισθησίας. Μετά την θεραπεία υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα που καλύπτεται εύκολα και υποχωρεί σταδιακά σε 1 εως 2 24ωρα.

Ανάλογα με την κατάσταση κάθε δέρματος, μπορεί να συνδυαστεί με medical peelsμε lasers ανάπλασης (όπως το fractional laser), με ενέσιμες θεραπείες ,ακόμη και με boosters, mesopen ή μεσοθεραπείες. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την διάρκεια του έτους.

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ