Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις ενέσιμες θεραπείες

ενέσιμες θεραπείες

Οι ενέσιμες θεραπείες αναζωογονούν το πρόσωπο, σβήνουν τις ρυτίδες, τονίζουν την έκφραση και χαρίζουν πιο ξεκούραστη όψη.

 

ενέσιμες θεραπείες

Όταν χρησιμοποιούνται στο σώμα προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, προσφέρουν σύσφιξη και τόνωση.

Ellanse
Πρόκειται για ένα σχετικά νέο (από το 2009) υλικό, που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης.

Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι , δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά και όχι μόνο όγκο όπως τα περισσότερα fillers.

Επίσης είναι απολύτως βιοαπορροφήσημο από τον ανθρώπινο οργανισμό (αποδομείται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό).

Voluma για τις πιο βαθιές ρυτίδες
Το Voluma είναι υλικό της εταιρίας Allergan, αλλά επειδή είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο, έχει επικρατήσει σαν ονομασία και για υλικά με παρόμοια χαρακτηριστικά άλλων εταιριών.

Πρόκειται για μία μορφή υαλουρονικού οξέως, που είναι πιο “παχύρευστο” από το απλό και είναι φτιαγμένο για να δίνει όγκο και να γεμίζει βαθιές μόνο ρυτίδες.

ενέσιμες θεραπείες enesimes-therapeies

ενέσιμες θεραπείες enesimes-therapeies

ενέσιμες θεραπείες

 

Υαλουρονικό οξύ
Το υαλουρονικό οξύ από χημικής άποψης είναι γλυκοζάμινογλυκάνη, ένα υδρόφιλο μόριο, που αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας.

Το ενέσιμο υαλουρονικό, παρασκευάζεται σε ειδικά εργαστήρια και είναι άριστο υλικό για να γεμίζει ρυτίδες και να ενυδατώνει το δέρμα.

Μεσοθεραπεία
Η μεσοθεραπεία προσώπου ή σώματος είναι ουσιαστικά ένας τρόπος εφαρμογής θεραπείας και αναφέρεται στην εισαγωγή δραστικών ουσιών στο δέρμα ή κάτω από αυτό, με πολλαπλούς νυγμούς με μικροσκοπικές βελόνες.

Οι νυγμοί μπορούν να γίνουν είτε με σύριγγα είτε με roller και το αποτέλεσμα της κάθε θεραπείας εξαρτάται από τις δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται.

PRP
PRP Πρόκειται για μία νέα θεραπεία, που χρησιμοποιεί κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού και επιτυγχάνει σημαντικού βαθμού ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Βotox ή Dysport
Είναι η συχνότερη, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, αισθητική θεραπεία παγκοσμίως. Ο λόγος είναι ο συνδυασμός του εξαιρετικού αισθητικού αποτελέσματος που προσφέρει με την ασφάλεια.

Υπάρχουν δύο εγκεκριμένα σκευάσματα στην αγορά, το Botox της Allergan και το Dysport της Ipsen.

Διαβάστε αναλυτικά για την κάθε θεραπεία ξεχωρίστα

ΤΟ 1 0 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ