ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Διαβάστε σχετικά με τις επεμβάσεις για άντρες

Ενημερώσου για όλα σε σχέση με τις επεμβάσεις για άντρες.

 

Οι αισθητικές επεμβάσεις κα θεραπείες για άντρες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Στις μέρες μας οι άνδρες αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την εικόνα του προσώπου (ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική), αλλά και του σώματος τους  (κοιλιοπλαστική, γυναικομαστία).

 

PAL λιποαναρρόφηση κοιλιάς (επεμβάσεις για άντρες)

Η pal λιποαναρρόφηση κοιλιάς είναι μία επέμβαση που σκοπό έχει να αφαιρέσει το τοπικό λίπος από την κοιλιά, που είναι η πιο συχνή λιπαποθήκη στους άντρες. Δίνοντας αρμονία και συμμετρία στο αντρικό σώμα.

 

Οι καλύτερες επεμβάσεις για άντρες

Όλα όσα θες να μάθεις για επεμβάσεις για άντρες

Ανδρική Μεγαλομαστία (Γυναικομαστία)

Η ανδρική μεγαλομαστία – γυναικομαστία είναι μία πάθηση που εμφανίζεται στους άνδρες και συνίσταται στην παρουσία αυξημένου όγκου μαστού. Αποτέλεσμα είναι το ανδρικό στήθος να παρουσιάζει γυναικεία όψη.

 

Lifting προσώπου για άντρες (επεμβάσεις για άντρες)

Το lifting προσώπου για άντρες ή face lifting για άντρες ή όπως είναι η ελληνική του ονομασία ρυτιδοπλαστική, αποτελεί την κορωνίδα των αισθητικών επεμβάσεων του προσώπου.

 

Βλεφαροπλαστική για άντρες

Βλεφαροπλαστική για άντρες είναι η επέμβαση που διορθώνει το βαρύ και κουρασμένο βλέμμα και χαρίζει στο πρόσωπο μία ανανεωμένη εμφάνιση. Άλλωστε το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

 

Ρινοπλαστική για άντρες

Η ρινοπλαστική είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Απαιτεί μεγάλη προσοχή διότι η μύτη βρίσκεται σε ένα καθοριστικό τμήμα του προσώπου αποτελώντας ένα νοητό άξονα γύρω από τον οποίο κατανέμονται τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

 

Ωτοπλαστική για άντρες

Είναι η επέμβαση με την οποία διορθώνουμε αισθητικές ατέλειες που αφορούν στα αυτιά τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Η συχνότερη είναι «τα πεταχτά αυτιά» αλλά μπορεί να υπάρχουν δυσμορφίες που εντοπίζονται στην έλικα, την ανθέλικα, το λοβίο ή άλλο μέρος του αυτιού.

Διαβάστε αναλυτικά για τις επεμβάσεις για άντρες.

ΤΟ 1 0 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ