Επεμβάσεις στήθους

Το πλούσιο στήθος είναι όνειρο όλων των γυναικών.

Οι επεμβάσεις στήθους για την αυξητική και την ανόρθωση είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο γυναικείο κοινό γιατί εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, βελτιώνουν και την ψυχολογία της γυναίκας.

επεμβάσεις στήθους ανόρθωση στήθους Δημήτρης Κεραστάρης

επεμβάσεις στήθους ανόρθωση στήθους Δημήτρης Κεραστάρης

 

Σμίκρυνση και ανόρθωση στήθους
Το πολύ μεγάλο στήθος εξαιτίας της πτώσης, που ξεκινάει σχεδόν μετά την εφηβεία, δεν ικανοποιεί αισθητικά αρκετές γυναίκες. Επιπλέον με την πάροδο των ετών δημιουργεί και άλλα προβλήματα κυρίως μυοσκελετικά….

Αύξηση και ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη ανόρθωση και αύξηση του μεγέθους του στήθους μίας γυναίκας.

Ανόρθωση στήθους
Η ανόρθωση στήθους είναι η επέμβαση που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αλλαγή στο σχήμα των μαστών και ταυτόχρονη ανόρθωση τους. Η ανόρθωση στήθους τονώνει την αυτοπεποίθηση αφού μέσα από αυτήν πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αυξητική μαστού
Η αυξητική μαστού με χρήση ενθεμάτων σιλικόνης ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60. Από τότε μέχρι σήμερα πολλές κυρίες έχουν προχωρήσει στην επέμβαση αυτή με μεγάλη επιτυχία.

Ανισομαστία
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μικροδιαφορές ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό τους στήθος. Οι περιπτώσεις με κλινικά έκδηλη ανισομαστία είναι σαφώς λιγότερες αλλά όχι ιδιαίτερα σπάνιες.

Διαβάστε αναλυτικά για την κάθε επέμβαση ξεχωριστά:

ΤΟ 1 0 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ