Επεμβάσεις σώματος

Επεμβάσεις σώματος

Στις μέρες μας υπάρχουν σύγχρονες επεμβατικές θεραπείες (επεμβάσεις σώματος)  που βελτιώνουν το περίγραμμα και προσφέρουν το σμιλεμένο σώμα που πάντα ονειρευόμασταν.

επεμβάσεις σώματος Δημήτρης Κεραστάρης

επεμβάσεις σώματος Δημήτρης Κεραστάρης

Όλοι επιζητούμε ένα καλλίγραμμο και σφριγηλό σώμα.

Η πρώτη επέμβαση είναι η Ανόρθωση βραχιόνων, που σκοπό έχει να διορθώσει τη χαλάρωση, που συχνά εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες μετά από μία ηλικία ή πιo νωρίς μετά από μεγάλη απώλεια βάρους.

 

Η ανόρθωση μηρών που σκοπό έχει να διορθώσει τη χαλάρωση στους μηρούς.

Η χαλάρωση στους μηρούς είναι πολύ συχνό πρόβλημα σε γυναίκες μετά τη μέση ηλικία που μπορεί να συνυπάρχει με τοπικό λίπος ή και κυτταρίτιδα.

 

Η κοιλιοπλαστική.

Επέμβαση μέσω της οποίας μπορούμε να αποκτήσουμε επίπεδη και καλοσχηματισμένη κοιλιά, αφαιρώντας περίσσεια δέρματος και λίπους.

Όλοι ονειρευόμαστε την επίπεδη κοιλιά των μοντέλων, σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να την αποκτήσουμε.

 

Μία ακόμη επέμβαση σώματος είναι η λιποπλαστική.
Λιποπλαστική ονομάζεται η επέμβαση κατά την οποία μέρος ή όλο το λίπος που αφαιρούμε από τις περιοχές του σώματος που είναι συσσωρευμένο το επανατοποθετούμε, μετά από κατάλληλη επεξεργασία, σε άλλες περιοχές που λείπει.

 

Η Λιποαναρρόφηση είναι η επέμβαση κατά τη οποία αφαιρείται τοπικό λίπος από διάφορες περιοχές του σώματος όπως οι γλουτοί, οι μηροί, η μέση, οι βραχίονες, για να δώσουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις επεμβάσεις σώματος.

ΤΟ 1 0 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ