fbpx

Λιποαναρρόφηση για πιο νεανική όψη

Η λιποαναρρόφηση PAL είναι η πιο διαδεδομένη και καταξιωμένη τεχνική λιποαναρρόφησης παγκοσμίως την τελευταία 15ετια και εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Λιποαναρρόφηση (PAL)

Η λιποαναρρόφηση  είναι η κατάλληλη λύση για τις κυρίες που θέλουν να αντιμετωπίσουν άμεσα την χαλάρωση στην περιοχή της κάτω γνάθου.

Ο λαιμός για τις γυναίκες είναι μία περιοχή που συχνά μαρτυράει την ηλικία τους κι ως εκ τούτου τους ενδιαφέρει πολύ η εμφάνισή του.

Ορισμένες γυναίκες εμφανίζουν μεγάλη συσσώρευση λίπους στην περιοχή του λαιμού το οποίο χαλάει τη συνολική αισθητική του προσώπου τους αφού εξαφανίζει τις γωνίες στην κάτω γνάθο και τις δείχνει πιο γερασμένες.

Το παραπάνω μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με την λιποαναρρόφηση PAL.

Γυναίκες που έχουν εμφανώς περισσότερο λίπος στο λαιμό σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, το οποίο αυξάνει πολύ την γωνία μεταξύ πηγουνιού και λαιμού και απαλύνει τις γωνίες της κάτω γνάθου, είναι υποψήφιες για την επέμβαση.
Συχνά στις γυναίκες αυτές υπάρχει και περίσσεια δέρματος στον λαιμό εξαιτίας του όγκου του λίπους.
Με την P.A.L. λιποαναρρόφηση αδειάζουμε το λίπος και μετά το δέρμα συστέλλεται και «αγκαλιάζει» τον λαιμό δίνοντας του ένα πιο ωραίο και νεανικό σχήμα.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ασθενείς να φορούν έναν ειδικό κορσέ τουλάχιστον για 10-15 ημέρες μετά την επέμβαση για να ασκεί την πίεση που χρειάζεται στο δέρμα για να κολλήσει στους υποκείμενους ιστούς.
Αυτός είναι ουσιαστικά ο μόνος περιορισμός που υπάρχει, αλλά είναι πολύ σημαντικός για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Η λιποαναρρόφηση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και δεν χρειάζεται οι ασθενείς να διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο.
Δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που διαρκεί 30 λεπτά περίπου, μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους.
Οι πιθανές επιπλοκές πρακτικά σχετίζονται με τη μη συμμόρφωση του ασθενούς με το να φοράει τον κορσέ.
Μπορεί στην περίπτωση αυτή να δημιουργηθεί αιμάτωμα στην περιοχή που θα καθυστερήσει την επούλωση και είναι πιθανό να επιμολυνθεί οπότε τα προβλήματα θα είναι μεγαλύτερα.
Ακόμα και αν αυτά ξεπεραστούν όμως, το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι πιο φτωχό εξαιτίας της χαλάρωσης του δέρματος που θα είναι πιο αισθητή.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ