fbpx

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η διαδερμική έγχυση δραστικών συστατικών στο κατώτερο χόριο, όπου δεν μπορούν να διεισδύσουν με άλλο τρόπο κρέμες, serums κλπ

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η διαδερμική έγχυση δραστικών συστατικών στο κατώτερο χόριο, όπου δεν μπορούν να διεισδύσουν με άλλο τρόπο κρέμες, serums κλπ. Το μεσοθεραπευτικό cocktail, αποτελείται συνήθως από υαλουρονικό οξύ και δραστικές ουσίες όπως πεπτίδια, βιταμίνες, αμινοξέα με ποικίλες δράσεις. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει είτε με την χρήση ειδικών πολύ μικρών βελόνων, είτε με την εφαρμογή MESOPEN.

  1. για πρόληψη και αντιγήρανση

  2. για ενυδάτωση,αύξηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος, αντιοξειδωτική δράση (υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες).

  3. Για βελτίωση της υφής του δέρματος /αντιμετώπιση ουλών ακμής (vit. A & C) σε συνδιασμό με mesopen.

  4. Αντιμετώπιση μελάσματος και δυσχρωμιών (γλουταθειόνη, vit A,C,E + retinol)

  5. Σύσφιξη (πεπτίδια, DMAE, organic silicium, υαλουρονικό οξύ)

  6. Λιποδιάλυση (φωσφατιδιλχολίνη & δεσοξυχολινικό οξύ).

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλά ανεκτή θεραπεία, ωστόσο πάντα προηγείται η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Μετά την εφαρμογή, ενδεχομένως να υπάρχει μια ελαφριά αίσθηση καύσου ή οίδημα, που υποχωρεί σταδιακά μέσα σε λίγη ώρα. Η αίσθηση αυτή μπορεί να μειωθεί με την χρήση καταπραϋντικής κρέμας ή την τοπική εναπόθεση παγοκυστης. Με την ενέσιμη μεσοθεραπεία υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν κάποιες μικρές μελανιές που καλύπτονται εύκολα. Συνήθως υποχωρούν μετά από λίγα 24ωρα.

Λόγω του ότι η μεσοθεραπεία καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα δράσης, τα πρωτόκολλα εφαρμογής είναι απολύτως εξατομικευμένα. Κατά περίπτωση, μια εφαρμογή κάθε 2 έως 3 εβδομάδες, είναι ικανοποιητική. Ο ιατρός Δ. Κεραστάρης, αξιολογώντας τις ανάγκες του προσώπου σας, θα σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών , για την αντιμετώπιση τους.

Διαβάστε επίσης: Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνηVoluma

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ