fbpx

Μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διόρθωσης των ατελειών του σώματος, με άμεσα ορατά αποτελέσματα ακόμη και από την δεύτερη συνεδρία.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Μεσοθεραπεία σώματος

μεσοθεραπεία-σώματος-kallisti-medical-πλαστικός-χειρουργός-κεραστάρης-δημήτρης-αθήνα-1

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διόρθωσης των ατελειών του σώματος, με άμεσα ορατά αποτελέσματα ακόμη και από την δεύτερη συνεδρία. Είναι ενέσιμη θεραπεία και αντιμετωπίζει την κατακράτηση και την κυτταρίτιδα, το επίμονο τοπικό πάχος, ενώ παράλληλα συσφίγγει την υπό θεραπεία περιοχή. Σε συνδυασμό με το HIFU μπορεί να δώσει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα και είναι απόλυτα εξατομικευμένη. Ο ιατρός σχεδιάζει προσεκτικά τα σημεία εφαρμογής και ανάλογα με την κατάσταση του σώματος καταλήγει στην σύνθεση του εξατομικευμένου μεσοθεραπευτικού cocktail. Με ειδικές μικρές βελόνες μεσοθεραπείας εγχέεται το υλικό διαδερμικά, φτάνοντας σε βάθος αμέσως κάτω απο το χόριο (4mm – 13 mm).

Η μεσοθεραπεία στοχεύει και επιλύει με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικότερα προβλήματα ενός σώματος. Το βάθος διείσδυσης διαφοροποιείται αναλόγως του αν ζητούμενο είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η χαλάρωση , το τοπικό πάχος ή συνδυασμός αυτών. Οι ειδικές βελόνες μεσοθεραπείας είναι πολύ λεπτές και υπάρχουν διάφορες τεχνικές έγχυσης , ώστε η θεραπεία να είναι καλά ανεκτή.

Τα συστατικά των cocktail είναι κατά βάση φυτικά (αγκινάρα, καρνιτίνη, καφεϊνη κλπ), είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για μεσοθεραπευτική χρήση και απόλυτα ασφαλή για τον οργανισμό. Παράλληλα με την θεραπεία εφαρμόζουμε παγοκύστες, ώστε να είναι καλύτερα ανεκτή. Τυχόν εκχυμώσεις υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.

Ο αριθμός συνεδριών καθώς και η συχνότητα τους ποικίλλει κατά περίπτωση. Συνήθως χρειάζονται 4-8 θεραπείες που μπορούν να εφαρμόζονται ακόμη και κάθε δεύτερη εβδομάδα.

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ