fbpx

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία προσώπου ή σώματος είναι ουσιαστικά ένας τρόπος εφαρμογής θεραπείας και αναφέρεται στην εισαγωγή δραστικών ουσιών στο δέρμα ή κάτω από αυτό, με πολλαπλούς νυγμούς με μικροσκοπικές βελόνες.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία προσώπου ή σώματος είναι ουσιαστικά ένας τρόπος εφαρμογής θεραπείας και αναφέρεται στην εισαγωγή δραστικών ουσιών στο δέρμα ή κάτω από αυτό, με πολλαπλούς νυγμούς με μικροσκοπικές βελόνες.

Οι νυγμοί μπορούν να γίνουν είτε με σύριγγα είτε με roller και το αποτέλεσμα της κάθε θεραπείας εξαρτάται από τις δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται.

Με την μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση του δέρματος

ΜεσοθεραπείαΤο πρώτο και κύριο που επιτυγχάνουμε είναι η βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.
Αυτό γίνεται με τη χρήση υαλουρονικού οξέως που είναι υδρόφιλο και προσροφάει μεγάλη ποσότητα νερού.
Παράλληλα μπορούμε να περιλάβουμε στο διάλυμα που χρησιμοποιείται και αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικούς και συσφικτικούς παράγοντες.
Όλα αυτά τα στοιχεία, που αποτελούν πρώτες ύλες για τον κυτταρικό μεταβολισμό, βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και τη βελτίωση του τόνου και της συνολικής του εικόνας.
Συνήθως απαιτούνται από 1-2 έως 5-6 συνεδρίες, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται και την κατάσταση του δέρματος για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Το μεσοδιάστημα είναι 2-3 εβδομάδες ή και περισσότερο, ανάλογα πάλι με τα υλικά, την αρχική κατάσταση του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετούς μήνες, που μπορεί να γίνει πολύ περισσότερο αν γίνουν και κάποιες συμπληρωματικές θεραπείες ενδιάμεσα.
Η μεσοθεραπεία στο σώμα κυρίως στοχεύει στην λιπόλυση ή και στην σύσφιξη του δέρματος.
Σε περιοχές του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένη σχετικά μικρή ποσότητα λίπους, με την μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε την καταστροφή κάποιου αριθμού υποδόριων λιποκυττάρων τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται από το λεμφικό σύστημα και μεταβολίζονται.
Το αποτέλεσμα είναι να μειωθεί το τοπικό πάχος, να χάσουμε πόντους και να βελτιωθεί η συνολική εικόνα του σώματος.
Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για λιπόλυση είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η καφεΐνη, η καρνιτίνη και άλλες. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, συνήθως απαιτούνται τουλάχιστον 10 συνεδρίες, ανά 1-2 εβδομάδες.
Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται από την 3η-4η συνεδρία και διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά αν κάνουμε μία–δύο θεραπείες συντήρησης το εξάμηνο και προσέχουμε λίγο τη διατροφή.
Όλη η διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά και γίνεται στο ιατρείο.
Αποφεύγουμε τη θεραπεία σε εγκύους, καρκινοπαθείς, σε όσους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα, λαμβάνουν αντιπηκτικά ή έχουν αλλεργία σε κάποιο συστατικό.
Η μεσοθεραπεία στο πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί με Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, fractional laser ή με άλλα ενέσιμα (υαλουρονικό οξύ, Θεραπεία με βουτολινική τοξίνη κτλ).
Η μεσοθεραπεία στο σώμα, ειδικά σε όσες γυναίκες έχουν και κυτταρίτιδα, έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν συνδυαστεί με LPG. Ακόμα μπορεί να γίνει παράλληλα με accent, πρεσοθεραπεία ή κρουστικό υπέρηχο.

ΕΝΕΣΙΜΕΣ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ