fbpx

Νήματα PDO

Υπάρχουν σε διάφορους τύπους και ο τρόπος δράσης τους είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών και η παράγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών στο δέρμα.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Νήματα PDO

Τα νήματα PDO είναι βιο-απορροφήσιμα ράμματα από polydioxanone.

Υπάρχουν σε διάφορους τύπους και ο τρόπος δράσης τους είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών και η παράγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών στο δέρμα.

Η τοποθέτηση στα νήματα pdo γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα στο ιατρείο μόνο με την χρήση αναισθητικής κρέμας.
Με τη βοήθεια μικροκοπικών βελόνων τα ράμματα μπαίνουν στο υποδόριο όπου δημιουργούν ένα πλέγμα στις περιοχές της μέγιστης χαλάρωσης του δέρματος.
Αν χρησιμοποιηθούν νήματα ανάρτησης (pull cogs), ο γιατρός αφού εξετάσει τις ανάγκες του κάθε προσώπου, τα τοποθετεί με τρόπο που να αντιστέκονται στη χρόνια επίδραση της βαρύτητας στους ιστούς τους οποίους επαναφέρει εκεί που ήταν πριν από χρόνια.
Η αλληλεπίδραση των νημάτων με τα κύτταρα του δέρματος αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από αυτά διαδικασία που γίνεται σταδιακά για 2-3 μήνες.
Με την χρήση απλών PDO νημάτων το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά από 2-3 μήνες και διαρκεί 12-18 μήνες.
Αν χρησιμοποιηθούν νήματα pdo ανάρτησης (pull cogs) το αποτέλεσμα είναι άμεσο αλλά ολοκληρώνεται επίσης μετά από 2-3 μήνες.
Τα νήματα PDO μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.
Στο πρόσωπο διορθώνουν το οβάλ, τη χαλάρωση στις παρειές, ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια όπως και τη χαλάρωση στο λαιμό.
Στο σώμα απαιτείται η χρήση πολύ περισσότερων νημάτων επειδή η έκταση των περιοχών είναι μεγαλύτερη και η επίδραση της βαρύτητας σε αυτές επίσης.
Περιοχές όπως οι γλουτοί, οι έσω μηροί, η κοιλιά, οι βραχίονες, όταν παρουσιάζουν ήπια χαλάρωση, έχουν σημαντική βελτίωση με τη χρήση των νημάτων PDO.
Τα νήματα PDO μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα άλλων αισθητικών θεραπειών, όπως laser, peeling, Αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες, μεσοθεραπεία, Θεραπεία με βουτολινική τοξίνη, υαλουρονικό κ.α.
Ανάλογα με τη θεραπεία όμως, πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ως προς τη σειρά και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών.
Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μετά τη θεραπεία μπορεί κάποιος να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα.
Η μόνη πιθανή επιπλοκή είναι η εμφάνιση ήπιων εκχυμώσεων (μελανιές) που όμως εξαφανίζονται σε λίγες ημέρες.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

NHMATA-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ