fbpx

Λιποαναρρόφηση: η χειρουργική γλυπτική

χειρουργική γλυπτική… Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, είναι η εποχή που άντρες και γυναίκες προβληματίζονται με την εικόνα που θα παρουσιάζει το σώμα τους με μαγιό στην παραλία.

χειρουργική γλυπτική… Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, είναι η εποχή που άντρες και γυναίκες προβληματίζονται με την εικόνα που θα παρουσιάζει το σώμα τους με μαγιό στην παραλία.

χειρουργική γλυπτικήΕίναι η εποχή που αρχίζουν οι δίαιτες, οι εγγραφές στα γυμναστήρια ή έναρξη άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων με σκοπό την απώλεια των περιττών κιλών από τις «ατασθαλίες» του χειμώνα.

Είναι όμως και η εποχή που όσοι απογοητευμένοι από παρόμοιες, πολύχρονες, κοπιαστικές προσπάθειες με αμφίβολο και σίγουρα παροδικό αποτέλεσμα, καταφεύγουν σε κάποιον πλαστικό χειρουργό για να δώσει μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα τους τοπικού πάχους.

Η παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική, που αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης, είναι η επέμβαση που θα δώσει αρμονία και συμμετρία στο σώμα μας για πάντα. Είναι μια ασφαλέστατη, σχετικά σύντομη και ελάχιστα επιβαρυντική για τον ασθενή διαδικασία με μόνιμα αποτελέσματα. Γίνεται πάντα σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική, από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής δύο ώρες μετά μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Απαλλάσσει μόνιμα από το τοπικό συσσωρευμένο λίπος που δημιουργεί δυσμορφίες σε πολλές περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, η κοιλιά, οι μηροί, τα γόνατα, οι γλουτοί, τα μπράτσα και το στήθος στους άντρες, αφαιρώντας τα πλεονάζοντα λιποκύτταρα από αυτές τις περιοχές του σώματος.

Επανέρχεται με τον τρόπο αυτό η συμμετρία στο σώμα, είτε πρόκειται για σχετικά αδύνατους είτε για πιο εύσωμους ανθρώπους και αλλάζει προς το καλύτερο η εικόνα του σώματος όχι μόνο με μαγιό αλλά και με κάθε είδους ενδυμασία.

χειρουργική γλυπτική… σμιλεύσει το σώμαΜε την τεχνική αυτή ο πλαστικός χειρουργός μπορεί ουσιαστικά να σμιλεύσει το σώμα ενώ με τις παλλόμενες κάνουλες λιποαναρρόφησης ελαχιστοποιούνται οι κακώσεις οπότε γίνεται πολύ εύκολη η μετεγχειρητική περίοδος για τους ασθενείς.

Ο πόνος εάν υπάρχει τις πρώτες 3-4 μέρες αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα (Depon – Panadol) και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν σχεδόν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Οι επιπλοκές είναι πρακτικά ανύπαρκτες όπως και οι περιορισμοί και οι αντενδείξεις για τη συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη της ιατρικής μπορεί να βελτιώσει γρήγορα, εύκολα, μόνιμα και το σημαντικότερο με ασφάλεια το σώμα μας. Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι που η λιποαναρρόφηση αποτελεί την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως.

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ