fbpx

Το στήθος των ονείρων σας

Οι νέες τεχνικές δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει νεανικό και άκρως φυσικό μπούστο εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι νέες τεχνικές δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει νεανικό και άκρως φυσικό μπούστο εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Το στήθος αποτελεί ίσως το σημαντικότερο σύμβολο θηλυκότητας, ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της γυναικείας ψυχολογίας και σεξουαλικότητας. Γι’ αυτό εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό προκειμένου να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τους τονώσει την αυτοπεποίθηση. Αντίθετα, η ανασφάλεια που νιώθουν ορισμένες, όσον αφορά την διαδικασία της επέμβασης, καθώς και την τελική εικόνα, τις εμποδίζει να βελτιώσουν το μπούστο τους.

Η μέθοδος Subfascial

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έρχεται να διαλύσει όλους τους ενδοιασμούς. Με την καινούργια τεχνική Subfascial τοποθετούμε το ένθεμα σιλικόνης από μία τομή μόλις 3,5 εκ. στην υπομάστιο πτυχή, κάτω από την περιτονία του θωρακικού μυός, κι έτσι επιτυγχάνουμε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ειδικότερα στην περιφέρεια. Εκεί συχνά είναι ορατό ένα «σκαλοπάτι» που δημιουργεί ο όχθος του ενθέματος. Εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό την επιθυμητή προβολή του στήθους και δεν χρειάζεται να κόψουμε ίνες του θωρακικού μυός, ούτε είναι ορατή η κίνηση του ενθέματος, κάτι που συμβαίνει κατά την τοποθέτησή του κάτω από το μυ. Παράλληλα μειώνεται σημαντικά το ποσοστό των πιθανών επιπλοκών από την επέμβαση.

Η διάρκεια του χειρουργείου κυμαίνεται από 45′-60′. Η μετεγχειρητική περίοδος είναι εύκολη, αφού δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει τραυματισμός του θωρακικού μυός. Σε 2-3 μέρες η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της και τις καθημερινές δραστηριότητες. Ο θηλασμός στο μέλλον γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των παλιότερων, ενώ δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήμτά τους. Επιπλέον οι εξελίξεις στην τεχνολογία των ενθεμάτων είναι τόσο σημαντικές, ώστε πλέον αρκετές εταιρείες παραγωγής δίνουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα προϊόντα τους.

Σε περιπτώσεις κυρίως μετά από εγκυμοσύνη ή μεγάλη απώλεια βάρους, για να επιτευχθεί ένα ωραίο σχήμα στο στήθος, πρέπει να συνδυαστεί η αυξητική με κάποια τεχνική ανόρθωσης μαστού. Όπου είναι εφικτό, χρησιμοποιούμε την περιθηλαία μέθοδο αφαιρώντας το δέρμα που περισσεύει μόνο γύρω από τη θηλή, οπότε και η ουλή είναι δυσδιάκριτη. Τοποθετώντας ένα ένθεμα με μεγάλη προβολή επαναφέρουμε το στήθος στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα.

Είμαστε στην εποχή που το φυσικό στήθος και εκείνο που έχει υποστεί χειρουργική επέμβαση είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να διακριθούν. Με μία απλή επέμβαση και με εγγυημένη ασφάλεια μπορεί μια γυναίκα να αποκτήσει ένα πολύ φυσικό, νεανικό, ζηλευτό μπούστο και να νιώθει όμορφη

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ