fbpx

Η ωτοπλαστική είναι η λύση στα πεταχτά αυτιά

Η ωτοπλαστική είναι η λύση για τα πεταχτά αυτιά. Είναι η επέμβαση που σκοπό έχει να βελτιώσει το σχήμα τους προς το καλύτερο.

Η ωτοπλαστική είναι η λύση για τα πεταχτά αυτιά. Είναι η επέμβαση που σκοπό έχει να βελτιώσει το σχήμα τους προς το καλύτερο.

Η ωτοπλαστική είναι η λύση για τα πεταχτά αυτιά.

Για ποιο λόγο γίνεται η ωτοπλαστική;

Η πιο συχνή δυσμορφία που παρουσιάζεται είναι τα λεγόμενα «πεταχτά αυτιά» (αφεστώτα ώτα), που εμφανίζεται όταν το πτερύγιο του αυτιού είναι σε μεγάλη απόσταση (μεγαλύτερη από 1cm ) από το δέρμα στο κεφάλι.

Πως γίνεται η επέμβαση;

Η επέμβαση γίνεται από μία τομή στο πίσω μέρος του αυτιού για να μην φαίνεται μετά. Αποκολλούμε τον ωτικό χόνδρο από το δέρμα και στη συνέχεια τον χαράζουμε από την μπροστινή του μεριά για να γυρίσει μόνος του προς τα πίσω. Αν χρειαστεί μπορεί να βάλουμε και 1-3 ράμματα στο χόνδρο για να κρατηθεί στη νέα του θέση.

Είναι επικίνδυνη;

Η εγχείρηση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και πάντα σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική. Η διάρκειά της είναι 1-2 ώρες, ανάλογα με τη δυσκολία, και έπειτα από δύο ώρες ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του. Μετεγχειρητικά τοποθετείται ένας ελαστικός επίδεσμος στο κεφάλι για να συγκρατεί τα αυτιά για λίγες ημέρες. Ο πόνος είναι αμελητέος και το αποτέλεσμα μόνιμο.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ