fbpx

«Γιατρέ μου, καν’ την όμορφη!»: τι ζητούν οι άντρες από τους πλαστικούς για… τις γυναίκες τους;

Πόσο εύκολα συμφωνούν οι άντρες σε μια πλαστική της αγαπημένης τους; Τι αποκαλύπτουν οι γιατροί και τι ομολογούν οι γυναίκες που τόλμησαν την αλλαγή; Το πρωτότυπο ρεπορτάζ του ΑΡΜΟΝΙΑ αποκαλύπτει πολλά.

Πόσο εύκολα συμφωνούν οι άντρες σε μια πλαστική της αγαπημένης τους; Τι αποκαλύπτουν οι γιατροί και τι ομολογούν οι γυναίκες που τόλμησαν την αλλαγή; Το πρωτότυπο ρεπορτάζ του ΑΡΜΟΝΙΑ αποκαλύπτει πολλά.

από τη Μαρίνα Μανθεάκη (περιοδικό “Αρμονία”, αισθητική ιατρική)

Εκείνος, εκείνη και το ερώτημα… Τι οδηγεί τη γυναίκα στο νυστέρι;

«Τις περισσότερες φορές μια ερωτική απογοήτευση οδηγεί τις γυναίκες στην απόφαση να κάνουν κάποια αισθητική επέμβαση. Επίσης, αν συμβαίνουν κάποια γεγονότα ή επικρατούν δυσάρεστες συνθήκες στην επαγγελματική, την κοινωνική ή την προσωπική τους ζωή, θέλουν με αυτή την ανανέωση να βελτιώσουν την αρνητική ψυχολογία τους.»

Θέλουν οι άντρες να κάνει η σύντροφός τους πλαστική;

Της το ζητά επίμονα ο σύντροφός της:

Αρκετά ζευγάρια αποφασίζουν από κοινού για μια πλαστική και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου ο σύντροφος «πιέζει» την αγαπημένη του να κάνει κάποια επέμβαση. Ο ρόλος των συντρόφων, λοιπόν, δείχνει να είναι ενεργός και πολλές φορές συνοδεύουν τη σύντροφό τους στο ιατρείο προκειμένου να συζητήσουν με το γιατρό, να ζητήσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, αλλά και για να εκφράσουν τη γνώμη τους για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Κάποιοι δεν θέλουν να τ’ ακούσουν:

Δεν είναι όμως όλοι οι άντρες υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, κάποιοι μάλιστα δεν επιτρέπουν καν στη σύντροφό τους να κάνει πλαστική.

Κάποιοι φοβούνται για την υγεία της αγαπημένης τους:

Ο φόβος μην πάθει κάτι η σύντροφός τους είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που ορισμένοι διατυπώνουν τόσο έντονα τις αντιρρήσεις τους. «Νομίζω ότι στη συντριπτική πλειοψηφία η ανησυχία των αντρών για κάποια πλαστική που θα κάνει η γυναίκα τους έγκειται στο φόβο που έχουν μήπως κάτι πάει στραβά στην επέμβαση, μήπως συμβεί κάποια επιπλοκή και μετά προκύψει ιατρικό πρόβλημα», αναφέρει ο κ. Κεραστάρης.

Κάποιοι δεν το μαθαίνουν ποτέ:

Αν και σήμερα οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πολύ δημοφιλείς, ορισμένες γυναίκες προτιμούν ο σύντροφός τους να νομίζει πως τα κάλλη τους είναι δώρο της μητέρας Φύσης και όχι κάποιου πλαστικού χειρουργού! «Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες κρύβουν την πρόθεσή τους να κάνουν ή ότι ήδη έκαναν επέμβαση. Ενδεχομένως θέλουν να νομίζει ο σύντροφός τους ότι αυτό που βλέπει είναι φυσική ομορφιά και όχι κάτι που έχει δημιουργήσει ένας πλαστικός χειρουργός με το νυστέρι ή κάποια άλλη παρέμβαση», εξηγεί ο κ. Κεραστάρης.

Το 45% των αντρών λένε «ναι» στις πλαστικές και το 35% «ίσως»:
45% «ναι»
35% «ίσως»
15% «όχι»
5% «Δ.Α.»   (άλλου είδους πλαστική ή Δεν ξέρω / Δεν απαντώ)

«Η ομορφιά βοηθάει τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές. Επίσης, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των αισθητικών επεμβάσεων έχουν συντελέσει στην αύξηση αυτή».

Τι επέμβαση θα ήθελαν να κάνει η σύντροφός τους; Γιατί οι άντρες ηλικίας 41-60 ετών προτιμούν η σύντροφός τους να κάνει λιποαναρρόφηση και λίφτινγκ, ενώ οι νεότεροι (20-40 ετών) αυξητική στήθους; 

Άντρες 20-40                              Άντρες 41-60 αυξητική στήθους :                               55%                                                 – λιποαναρρόφηση:                                 23%                                               40% ρινοπλαστική:                                        12%                                                 – κοιλιοπλαστική:                                      –                                                     10% λίφτινγκ:                                                   –                                                    15%    

Άλλες φορές «απωθεί» εντελώς τους άντρες!

Ορισμένοι, όμως, βρίσκουν την ιδέα των πλαστικών επεμβάσεων απωθητική, συνήθως, όταν μια γυναίκα έχει κάνει πολλές ή / και δείχνει παραμορφωμένη. «Θεωρώ ότι οι άντρες πιθανώς να “χάνουν το ενδιαφέρον τους” όταν κάτι είναι εμφανώς αφύσικο, φαίνεται χειρουργημένο ή δεν ταιριάζει με τον άνθρωπο που γνώριζαν μέχρι χτες. «Μια παρέμβαση η οποία θα φαίνεται φυσική και είναι προς το καλύτερο δεν νομίζω ότι θα ενοχλούσε κάποιον», τονίζει ο κ. Κεραστάρης.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ