«Δεν θα ξεχάσω τον 17χρονο που πλέον είναι ένα καλοβαλμένο παλικάρι»

//«Δεν θα ξεχάσω τον 17χρονο που πλέον είναι ένα καλοβαλμένο παλικάρι»

«Δεν θα ξεχάσω τον 17χρονο που πλέον είναι ένα καλοβαλμένο παλικάρι»

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές, έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και όλα αυτά εξαιτίας κάποιων επιμέρους εξωτερικών χαρακτηριστικών τους.

 

Τα άτομα αυτά επιδιώκουν, εκτός από την εμφάνιση, να βελτιώσουν και την ψυχολογία τους με μια αισθητική επέμβαση.

 

Πριν από 2 χρόνια είχε έρθει ένας μαθητής 17 χρόνων στο ιατρείο μου, ο οποίος είχε έντονο πρόβλημα γυναικομαστίας. Είχε και κάποια παραπανίσια κιλά, αλλά το πρόβλημά του ήταν κυρίως στο στήθος. Το παιδί ήταν φοβισμένο, συνεσταλμένο, σχεδόν αντικοινωνικό. Δεν πήγαινε ποτέ για μπάνιο στην παραλία, γιατί φοβόταν ότι θα τον κορόιδευαν, η σχέση του με το άλλο φύλο ήταν ανύπαρκτη.

 

Κάναμε μία εκτεταμένη λιποαναρρόφηση στο στήθος, αφαίρεση του μαζικού αδένα και της περίσσιας του δέρματος με μία τομή μόνο γύρω από τη θηλαία άλω και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

 

Ένα χρόνο μετά, όταν τον συνάντησα, είδα έναν εντελώς διαφορετικό νέο. Είχε χάσει αρκετά κιλά, γυμναζόταν, είχε κάνει ένα πολύ μοντέρνο κούρεμα και ήταν πάρα πολύ γελαστός, πρόσχαρος, ομιλητικός. Όταν τον ρώτησα πως περνάει, πως είναι η ζωή του, διαπίστωσα ότι πλέον ζούσε μία φυσιολογική εφηβική ζωή.

By |2016-07-25T11:06:14+00:00Ιούνιος 6th, 2016|0 Σχόλια