fbpx

Διχάζει η αυξητική με ενέσεις λίπους

Μια νέα μέθοδος(ενέσεις λίπους) αύξησης του στήθους με ενέσιμα υλικά, που κάνει θραύση στο εξωτερικό, άρχισε να εφαρμόζεται και στη χώρα μας. Ωστόσο, οι ειδικοί είναι ακόμα διστακτικοί.

Μια νέα μέθοδος (ενέσεις λίπους) αύξησης του στήθους με ενέσιμα υλικά, που κάνει θραύση στο εξωτερικό, άρχισε να εφαρμόζεται και στη χώρα μας. Ωστόσο, οι ειδικοί είναι ακόμα διστακτικοί.

από τη Μαρίνα Μανθεάκη (περιοδικό ΑΡΜΟΝΙΑ, τεύχος 12/9, αισθητική ιατρική)

Οι περισσότερες Ελληνίδες εύχονται να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να εξαφανιζόταν το περιττό λίπος από την περιφέρεια τους και να …«μετακόμιζε» στο στήθος τους! Είναι τόσο απλό;

Είναι ασφαλής η διαδικασία με τις ενέσεις λίπους;

«Το ίδιο το λίπος, επειδή το παίρνουμε από τον ίδιο τον οργανισμό,  δε δημιουργεί προβλήματα», μας λέει ο κ. Κεραστάρης. «Έχει όμως δύο μειονεκτήματα, όταν χρησιμοποιείται για την αυξητική στήθους. Το πρώτο είναι πως στην περίπτωση που γίνεται χωρίς κάποια ειδική επεξεργασία, ένα ποσοστό απορροφάται από τον οργανισμό -το οποίο φυσικά δεν γνωρίζουμε πόσο ακριβώς είναι- και μπορεί να μην απορροφηθεί το ίδιο ποσοστό και στους δύο μαστούς. Στην περίπτωση όμως που το λίπος αυτό υποστεί συγκεκριμένη επεξεργασία (φυγοκέντριση, διήθηση κ.α.) το πρόβλημα της απορρόφησης εξαλείφεται».

Τι ανακοινώθηκε στο συνέδριο; 

«Στο Πανευρωπαϊκο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής που έγινε πρόσφατα, οι περισσότεροι επιστήμονες που ασχολούνται με τη μεταμόσχευση επεξεργασμένου λίπους για την αύξηση του μαστού συμφώνησαν ότι το λίπος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα ενθέματα σιλικόνης. Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο του για μικρού βαθμού αύξηση του μαστού ή σε συνδυασμό με ενθέματα, για να δημιουργήσει πιο φυσικό αποτέλεσμα», αναφέρει ο κ. Κεραστάρης.

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ