fbpx

Αποκτήστε υπέροχο κορμί

Λιποαναρρόφηση και δερμολιπεκτομή είναι ο χρυσός συνδυασμός για να το σμιλεύσετε.

Λιποαναρρόφηση και δερμολιπεκτομή είναι ο χρυσός συνδυασμός για να το σμιλεύσετε.

Υπέροχο κορμί: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για αυτό.

Αποκτήστε υπέροχο κορμίΤο τοπικό λίπος και η περίσσεια δέρματος είναι από τα θέματα που μας απασχολούν συχνά όσον αφορά την εικόνα του σώματός μας. Οι περιοχές στις οποίες παρατηρούνται είναι οι βραχίονες, οι μηροί, η κοιλιά, ο λαιμός και στους άντρες το στήθος. Παλιότερα τέτοιες σύνθετες καταστάσεις αντιμετωπίζονταν είτε με δύο χειρουργεία σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα είτε με ένα, το αισθητικό αποτέλεσμα του οποίου όμως ήταν μέτριο. Σήμερα η πλαστική χειρουργική, χάρη σε ένα συνδυασμό τεχνικών, μπορεί να διορθώσει τυχόν ατέλειες με μία μόνο επέμβαση.

Αρχικά με την παλλόμενη λιποαναρρόφηση (PAL) αφαιρείται με απόλυτη ακρίβεια το λίπος από την προβληματική περιοχή χαρίζοντάς της το επιθυμητό σχήμα. Στη συνέχεια απομακρύνεται χειρουργικά το χαλαρό δέρμα που περισσεύει προκειμένου η εικόνα να είναι ομοιόμορφη και κυρίως νεανική.

Τα σημεία υπεροχής

Τα πλεονεκτήματα της συνδυαστικής αυτής μεθόδου είναι πολλά για τους ασθενείς. Ουσιαστικά με μία μόνο επέμβαση προσφέρονται λύσεις σε δύο προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι υποβάλλονται μία φορά σε χειρουργείο που απαιτεί αναισθησία, βιώνουν τη μετεγχειρητική περίοδο μία φορά και κατ' επέκταση απέχουν από τις δραστηριότητές τους επίσης μία φορά.

Όλες αυτές οι επεμβάσεις (με εξαίρεση την κοιλιοπλαστική) πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός που γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί συνδυαστικά διάφορες τεχνικές μπορεί να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ένα πιο ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα με πολύ μικρότερη ταλαιπωρία και φυσικά με χαμηλότερο ρίσκο.

Επιπλέον ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι οι μετεγχειρητικές ουλές είναι οι μικρότερες δυνατές. Για παράδειγμα, μπορούν να αντιμετωπιστούν δύσκολες περιπτώσεις γυναικομαστίας με τομές μόνο γύρω από τη θηλή, ελάχιστα ορατές, κάτι πολύ σημαντικό για τους άντρες. Επίσης είναι εφικτό να αποκατασταθεί η εικόνα στα μπράτσα με αδιόρατη τομή στη μασχάλη και εκείνη στους μηρούς με μικρή τομή στη μηροβουβωνική πτυχή, την οποία κρύβει το εσώρουχο. Υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί ωραίο σχήμα στην κοιλιά με την αφαίρεση λίπους από τα πλαϊνά σημεία και συγχρόνως η ουλή να είναι αρκετά εκατοστά μικρότερη χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε επεμβάσεις μειωτικής στήθους εφαρμόζεται λιποαναρρόφηση στα πλάγια των μαστών ώστε οι μετεγχειρητικές ουλές, ανεξάρτητα από την τεχνική που θα επιλεχθεί, να είναι όσο το δυνατόν πιο ανεπαίσθητες.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική χρησιμοποιεί την παλλόμενη λιποαναρρόφηση (PAL) σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους για να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους ασθενείς με απόλυτη ασφάλεια και με όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο αποθεραπείας. Έτσι αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα το πρόβλημα του τοπικού λίπους και της χαλάρωσης του δέρματος στην ίδια περιοχή, που είναι πολύ συχνό σήμερα τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Αποκτήστε υπέροχο κορμί

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ