fbpx

Σφριγηλά μπράτσα γρήγορα κι ανώδυνα

Τα μπράτσα είναι σημεία του σώματος που συνήθως μαρτυρούν την ηλικία των γυναικών αποτελώντας αισθητικό μειονέκτημα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που συχνά μένουν ακάλυπτα από τα ρούχα.

Σφριγηλά μπράτσα γρήγορα κι ανώδυνα

Η χαλάρωση που παρατηρείται στους βραχίονες με το πέρασμα του χρόνου αποκαθίσταται πλέον άμεσα.

σφριγηλά μπράτσα γρήγορα κι ανώδυναΤα μπράτσα είναι σημεία του σώματος που συνήθως μαρτυρούν την ηλικία των γυναικών αποτελώντας αισθητικό μειονέκτημα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που συχνά μένουν ακάλυπτα από τα ρούχα. Τα συνηθέστερα προβλήματα είναι η υπερτροφία του υποδόριου λίπους και η χαλάρωση του δέρματος στους βραχίονες. Η πάχυνση των βραχιόνων, που οφείλεται σε αύξηση του σωματικού βάρους, μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία (ακόμα και στην εφηβεία), ενώ η χαλάρωση παρουσιάζεται σε γυναίκες μετά από σημαντική απώλεια βάρους ή με την πάροδο της ηλικίας, όπου κατά τη διαδικασία της γήρανσης μειώνεται το αποθηκευμένο  λίπος της περιοχής, όπως επίσης το κολλαγόνο και οι ελαστικές ίνες του δέρματος (που βοηθούν στη συρρίκνωσή του).

Γυναίκες που φτάνουν στην τέταρτη και πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, ακόμα κι αν ήταν αδύνατες όλα τα προηγούμενα χρόνια και ασκούνταν συστηματικά, μπορεί να εμφανίσουν κάποιου βαθμού χαλάρωση στη συγκεκριμένη περιοχή.

σφριγηλά μπράτσα γρήγορα κι ανώδυναΤο πρόβλημα λύνεται κατά κύριο λόγο με χειρουργική επέμβαση, το είδος της οποίας θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της περιοχής (ποσότητα λίπους και βαθμός δερματικής χαλάρωσης) και την επιθυμία της ασθενούς σε σχέση με το ποσοστό βελτίωσης που θέλει και την παρουσία ή όχι εμφανών μετεγχειρητικών ουλών. Οι επεμβάσεις που συστήνονται για να διορθώσουν το πρόβλημα είναι η λιποαναρρόφηση και η βραχιονοπλαστική )αφαίρεση περίσσειας δέρματος και λίπους από τους βραχίονες).

Ειδικότερα η παλλόμενη λιποαναρρόφηση (PAL) μας έχει δώσει τη δυνατότητα να δουλεύουμε με ακρίβεια σε μια δύσκολη περιοχή του σώματος, όπως είναι οι βραχίονες, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και να βοηθάμε, χωρίς εμφανείς ουλές, ένα μεγάλο αριθμό γυναικών που δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα χαλάρωσης του δέρματος. Σε ασθενείς με αρκετό λίπος προτιμάμε να κάνουμε δύο λιποαναρροφήσεις, με μεσοδιάστημα ενός εξαμήνου, για να μην προκληθεί χαλάρωση του δέρματος αν το αφαιρέσουμε όλο σε μία επέμβαση ούτε και εμφανείς ουλές.

σφριγηλά μπράτσα γρήγορα κι ανώδυναΣε περιπτώσεις μέτριας ή και μεγαλύτερης χαλάρωσης του δέρματος πρέπει να αφαιρεθεί η περίσσεια αυτού χειρουργικά. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούμε με μεγάλη επιτυχία μία τεχνική με την οποία οι τομές που γίνονται είναι κρυμμένες μέσα στη μασχάλη και δυσδιάκριτες ακόμα και με μαγιό.

Οι επεμβάσεις για τη διόρθωση των βραχιόνων πραγματοποιούνται σε νοσοκομείο με τοπική αναισθησία και μέθη, ενώ η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι της δύο ώρες μετά την επέμβαση. Η όλη διαδικασία είναι σχετικά απλή και γρήγορη, ενώ η μετεγχειρητική περίοδος δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες ή πόνο. Οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους ασχολίες και την εργασία τους φορώντας έναν ειδικό κορσέ, από την επόμενη ημέρα, αν έχουν κάνει μόνο λιποαναρρόφηση, ή μετά απο 2-3 ημέρες  αν έχουν κάνει και ανόρθωση.

Με το συνδυασμό αυτών των τεχνικών μπορούν πλέον όλες οι γυναίκες να αποκτήσουν πιο νεανικά μπράτσα εύκολα, χωρίς ορατές ουλές και με απόλυτη ασφάλεια.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ