fbpx

Παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική

Η εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης χαρίζει αρμονία και συμμετρία στο σώμα μας μια για πάντα.

Ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα των μεσογειακών λαών, και δη των Ελληνίδων, είναι η τοπική συσσώρευση λίπους, κυρίως στους γοφούς, τα γνωστά «ψωμάκια», αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος. Εμφανίζονται συνήθως στην εφηβεία και συντροφεύουν τις περισσότερες γυναίκες σε όλη τους τη ζωή. Η δημιουργία τους οφείλεται κυρίως στις διατροφικές συνήθειες των κοριτσιών από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους, που είναι το διάστημα κατά το οποίο τα λιποκύτταρα του σώματος πολλαπλασιάζονται, αλλά και σε γενετικούς παράγοντες, δηλαδή στην κληρονομικότητα. Δυστυχώς, το τοπικό πάχος ανθίσταται σθεναρά σε κάθε είδους δίαιτα και άσκηση, ενώ πολλές γυναίκες έχουν την τάση να ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες ή εποχιακή γυμναστική, πράγμα το οποίο τελικά τις κουράζει και συνήθως δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν ούτε μόνιμα ούτε στο 100% από το ανεπιθύμητο περιττό λίπος. Η πλέον αποτελεσματική και οριστική λύση για να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος, αλλά και για να αποκτήσουμε ένα αρμονικό σώμα, είναι η παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική.

Η τεχνική

Η παλλόμενη μικροδικτυωτή λιπογλυπτική αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης και είναι μία επέμβαση που μπορεί να μας χαρίσει ένα σώμα αρμονικό, απαλλαγμένο από ψωμάκια και ανομοιομορφίες , για πάντα. Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή, σχετικά σύντομη και ελάχιστα επιβαρυντική για το σώμα και τον οργανισμό διαδικασία, με μόνιμα αποτελέσματα.

Πρέπει να γίνεται πάντα σε οργανωμένο νοσοκομείο ή κλινική, και μόνο από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ενώ πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη και η επιστροφή στο σπίτι μπορεί να γίνει ακόμη και δύο ώρες μετά το χειρουργείο. Απαλλάσσει μόνιμα από το τοπικό συσσωρευμένο λίπος, που δημιουργεί δυσμορφίες σε πολλές περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, η κοιλιά, οι μηροί, τα γόνατα, οι γλουτοί, τα μπράτσα, αλλά και το στήθος στους άντρες, αφαιρώντας οριστικά τα πλεονάζοντα λιποκύτταρα από αυτές τις περιοχές. Έτσι, επανέρχεται η συμμετρία στο σώμα αλλάζοντας σαφώς προς το καλύτερο την εικόνα του, είτε πρόκειται για αδύνατους είτε για πιο εύσωμους ανθρώπους.

Με την τεχνική αυτή δίνεται ουσιαστικά η δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να σμιλεύσει το σώμα, αφαιρώντας αλλά και προσθέτοντας λίπος όπου χρειάζεται. Οι ειδικές κάνουλες της νέας αυτής μεθόδου πάλλονται από μόνες τους -δηλαδή η κίνηση δεν γίνεται χειρωνακτικά από τον χειρουργό, όπως στην παραδοσιακή λιποαναρρόφηση- , με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι κακώσεις και ο τραυματισμός των ιστών.

Έτσι, η μετεγχειρητική περίοδος είναι πολύ πιο ήπια, αλλά ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και η μέγιστη δυνατή σύσφιξη του δέρματος. Ο πόνος και τα οιδήματα μειώνονται στο ελάχιστο και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι σχεδόν άμεση. Οι επιπλοκές είναι πρακτικά ανύπαρκτες, όπως και οι περιορισμοί και οι αντενδείξεις για τη συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία. Η συγκεκριμένη εξέλιξη της ιατρικής μπορεί να βελτιώσει γρήγορα, εύκολα, μόνιμα, και το σημαντικότερο, με ασφάλεια το σώμα. Αυτοί, άλλωστε, είναι και οι κυριότεροι λόγοι που η λιποαναρρόφηση αποτελεί την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ