fbpx

Η ισχύς εν τη ενώσει

Ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα για την ανανέωση και τη λάμψη του προσώπου.

Ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα για την ανανέωση και τη λάμψη του προσώπου.

( Madame Figaro, Ιανουάριος του ’15, beauty-αισθητική )

Είναι γεγονός πως η ανανέωση της εικόνας μας ανεβάζει τη διάθεση και τονώνει την ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα να επιλέξει την ιδανική θεραπεία για εκείνη που θα της χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Συχνά, λοιπόν, τίθεται το ερώτημα «ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπο;». Όμως η απάντηση δεν είναι τόσο απλή, καθώς δεδομένου του πλήθους και των διαφορετικών χαρακτηριστικών και αποτελεσμάτων των θεραπειών της αισθητικής ιατρικής, το καλύτερο αποτέλεσμα προκύπτει πάντα από συνδυασμό τεχνικών, αρκεί να γίνουν με τη σωστή σειρά και τον σωστό τρόπο.

Οι σωστοί συνδυασμοί

Το botox, τα ενέσιμα fillers, τα νήματα, οι διάφορες μεσοθεραπείες, η αυτόλογη θεραπεια με αυξητικούς παράγοντες και βέβαια το fractional laser είναι οι πιο διαδεδομένες αισθητικές θεραπείες που εφαρμόζονται στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Πιο συγκεκριμένα, το Botox (η δημοφιλέστερη αισθητική θεραπεία παγκοσμίως,  με εκατομμύρια εφαρμογές το χρόνο), εξαλείφει τις ρυτίδες, κυρίως στο ανώτερο τμήμα του προσώπου, καταργώντας την κίνηση συγκεκριμένων μυών (των μιμικών) για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα διάφορα είδη υαλουρονικού οξέος και τα άλλα fillers χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν ρυτίδες ή περιοχές του προσώπου, αποκαθιστώντας τον όγκο που χάνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά αναφέρονται και ως «υγρό lifting». Τα νήματα, επίσης, προκαλούν σύσφιξη του δέρματος, είτε άμεσα (pulling effect) είτε με την προώθηση της κολλαγονογένεσης (κινητοποιείται ο οργανισμός για παραγωγή νέου κολλαγόνου) που ολοκληρώνεται σε 2-3 μήνες. Οι μεσοθεραπείες βελτιώνουν την υφή του δέρματος, προσφέροντάς του ουσίες που έχει ανάγκη για τις φυσιολογικές του λειτουργίες. Η θεραπεία PRP αυξάνει το ρυθμό παραγωγής ωφέλιμων κυτταρικών συστατικών (κολλαγόνο, ελαστίνη κτλ) και βοηθάει στην ανανέωση της εικόνας μας χαρίζοντας λάμψη. Τέλος, τα fractional laser προκαλούν ελεγχόμενο «έγκαυμα» σε τμήμα (fraction) της συνολικής έκτασης της επιδερμίδας του προσώπου, η επούλωση της οποίας γίνεται πολύ σύντομα και οδηγεί σε σταδιακή ανανέωση των κυττάρων και της συνολικής εμφάνισης του προσώπου, ενώ παράλληλα εξαλείφουν λεπτές ρυτίδες και δυσχρωμίες (κηλίδες). Ο κατάλληλος συνδυασμός των θεραπειών αυτών δίνει λύσεις σε πολλά αισθητικά προβλήματα του προσώπου σε γυναίκες νεαρής, αλλά και πιο προχωρημένης ηλικίας, που για διάφορους λόγους δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.  Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα στο ιατρείο, ενώ απαιτούν ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Η επιλογή

Είναι προφανές ότι προτεινόμενες μέθοδοι ανανέωσης χωρίς νυστέρι είναι πολλές και διαφορετικές. Η επιλογή και ο συνδυασμός τους δεν μπορεί να γίνει ως «συνταγή για όλες», αλλά εξατομικεύεται, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός είναι αυτός που θα επιλέξει και θα εφαρμόσει τον κατάλληλο συνδυασμό, ώστε η κάθε γυναίκα ξεχωριστά να μπορέσει να έχει το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ