fbpx

Λιποδιάλυση με υπερήχους

Μάθε για την λιποδιάλυση με υπερήχους. Όλα τα μόρια στη φύση, και φυσικά στο σώμα μας, έχουν μία ιδιοσυχνότητα με την οποία κάνουν ταλαντώσεις.

Λιποδιάλυση με υπερήχους

Μάθε για την λιποδιάλυση με υπερήχους

Όλα τα μόρια στη φύση, και φυσικά στο σώμα μας, έχουν μία ιδιοσυχνότητα με την οποία κάνουν ταλαντώσεις.

Μάθε για την λιποδιάλυση με υπερήχουςΣτα εργαστήρια της αισθητικής ιατρικής έχει εξακριβωθεί η ιδιοσυχνότητα του λίπους και έχει βρεθεί ότι με τους κατάλληλους υπερήχους μπορούμε να σπάσουμε τα τοιχώματα των λιποκυττάρων.

Έτσι, το στερεό λίπος μετατρέπεται σε υγρό και κατά συνέπεια διευκολύνεται η αναρρόφησή του. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία της λιποαναρρόφησης γίνεται πιο γρήγορα και ανώδυνα.

Το πλεονέκτημα με την λιποδιάλυση με υπερήχους

Οι υπέρηχοι κάνουν τη διαδικασία εντελώς ατραυματική. Στη συνέχεια το λίπος μπορεί να αξιοποιηθεί για να γεμίσει τις ρυτίδες, τα χείλη και τα ζυγωματικά. Αν η ποσότητα είναι μεγάλη, μπορεί να χρησιμεύσει για την αύξηση του στήθους ή των γλουτών. Η τοποθέτηση γίνεται κατά τη διάρκεια της ίδιας επέμβασης, γιατί το λίπος αποτελείται από ζωντανά λιποκύτταρα και καλό είναι να χρησιμοποιείται αμέσως.

Η διαδικασία για την λιποδιάλυση με υπερήχους

Η επέμβαση γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο, εξοπλισμένο με τη συσκευή Vaser. Στην πάσχουσα περιοχή ανοίγονται μικρές τομές, μέσα από τις οποίες διοχετεύεται το διάλυμα της τοπικής αναισθησίας. Στη συνέχεια εισάγεται η κεφαλή που εκπέμπει τους υπερήχους και ακολουθεί η κάνουλα που θα αναρροφήσει το ρευστοποιημένο λίπος. Χάρη στους υπερήχους, μπορούμε να απομακρύνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα λίπους, χωρίς να τραυματίσουμε τους ιστούς και τα μικροαγγεία της περιοχής.

Η ανάρρωση

Η ασθενής επιστρέφει αμέσως μετά στις υποχρεώσεις της, με μόνη λεπτομέρεια τους επιδέσμους. Η ανάρρωση μετά την λιποδιάλυση με υπερήχους διαρκεί κατά 50% λιγότερο απ’ όσο στην κλασική λιποαναρρόφηση. Η μέθοδος με την λιποδιάλυση με υπερήχους συστήνεται ιδιαίτερα σε γυναίκες που έχουν πολύ περιττό λίπος, γιατί με τη βοήθειά της μεγιστοποιούνται οι ποσότητες που απομακρύνονται και ελαχιστοποιείται ο τραυματισμός.

λιποδιάλυση με υπερήχους

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ