fbpx

Εξασφαλίστε μια επιτυχημένη αυξητική στήθους επιλέγοντας το σωστό ένθεμα!

Tο στήθος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ταυτότητας και της εικόνας κάθε γυναίκας. Πολλές φορές το μέγεθος του στήθους της επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της και μειώνει την αυτοπεποίθησή της.

Το στήθος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ταυτότητας και της εικόνας κάθε γυναίκας. Πολλές φορές το μέγεθος του στήθους της επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της και μειώνει την αυτοπεποίθησή της. Η αυξητική στήθους είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις παγκοσμίως αφού ένα καλοσχηματισμένο και πλούσιο στήθος είναι επιθυμία των περισσότερων γυναικών. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος για την αύξηση του όγκου των μαστών είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης.

Πώς όμως θα είστε σίγουρη ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή? Το κλειδί για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η καλή συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό. Η διαδικασία επιλογής του σωστού ενθέματος (σχήμα και μέγεθος)είναι πολύ σημαντική, για να επιτύχουμε ένα φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Στην πρώτη κιόλας επίσκεψη στο ιατρείο γίνεται μία αναλυτική συζήτηση και δοκιμάζονται διάφορα μεγέθη ενθεμάτων κάτω από σουτιέν για να έχετε μια πρώτη εικόνα. Ο πλαστικός χειρουργός θα λάβει υπόψη του το σωματότυπό σας και το ήδη υπάρχον στήθος για να προτείνει το σωστό μέγεθος. Καθοριστικός παράγοντας είναι και η δική σας επιθυμία. Είναι καλό να θυμάστε ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, γι’ αυτό και το στήθος που θαυμάζετε σε μία άλλη κυρία μπορεί να μην είναι το ίδιο ιδανικό για εσάς. Αφού επιλεγεί το μέγεθος επόμενο βήμα είναι το σχήμα του ενθέματος. Ανατομικά ή στρογγυλά? Αυτό θα καθοριστεί από την καμπύλη που θέλουμε να έχει ο άνω πόλος και από την ελαστικότητα του δέρματος. Στόχος είναι ένα συμμετρικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη προσοχή δίνεται και στην ποιότητα των ενθεμάτων. Όταν η ποιότητα τους είναι  καλή, τα ενθέματα έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα άρα μεγαλύτερο χρόνο ζωής και ο κίνδυνος δημιουργίας επιπλοκών ελαχιστοποιείται.

Η αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση η οποία εκτός από την εξωτερική εμφάνιση βελτιώνει και την ψυχολογία της γυναίκας. Έχοντας στο πλευρό σας έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, είναι βέβαιο πως θα λάβετε τη σωστή απόφαση ώστε μετά την επέμβαση να νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ