fbpx

Κοιλιοπλαστική: Συμβουλές για ευκολότερη ανάρρωση

Η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία του σώματος που αγχώνει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά είναι επιθυμία όλων. Η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που μπορεί δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του σώματός σας.

Η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία του σώματος που αγχώνει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά είναι επιθυμία όλων. Η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που μπορεί δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του σώματός σας.

Μήπως όμως διστάζετε να προχωρήσετε στην επέμβαση γιατί φοβάστε την ανάρρωση? Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές θα μπορέσετε να ενταχθείτε ομαλά στην εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

• Το πρώτο πράγμα που είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι έχετε κάνει μία επέμβαση γι αυτό και πρέπει να μπείτε σιγά σιγά στο πρόγραμμα εργασίας σας.
Αποφύγετε την ανάληψη επιπλέον υποχρεώσεων που θα σας αγχώσουν και θα σας κρατήσουν περισσότερο στο γραφείο, μέχρι να αναρρώσετε πλήρως.
• Είναι πολύ φυσικό να κουράζεστε πιο εύκολα στην αρχή. Γι αυτό δώστε χρόνο στο σώμα σας να επανέλθει σταδιακά.
• Προσέξτε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα επιλέξετε. Αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και μη φοράτε στενά ρούχα τις πρώτες εβδομάδες.
• Επιλέξτε ένα μικρό σκαμπό και τοποθετείστε το κάτω από το γραφείο σας για να κρατάτε τα πόδια σας ψηλά, κάτι που θα βοηθήσει και στη μείωση τυχόν πρηξίματος. • Μη σκύβετε και μη σηκώνετε βαριά αντικείμενα ένα με ενάμιση μήνα μετά την κοιλιοπλαστική.
• Αποφύγετε τα έτοιμα φαγητά και τις τροφές με πολλή ζάχαρη και νάτριο.
Προτιμείστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες που θα σας δώσουν ενέργεια. • Κινηθείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να αποτρέψετε την ακαμψία και το πρήξιμο.
• Τις πρώτες δέκα με δεκαπέντε μέρες ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε αρκετά για να νιώθετε ευεξία και ζωντάνια την επόμενη μέρα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να δείξετε υπομονή και να αφήσετε το σώμα σας να επουλωθεί. Έχετε εμπιστοσύνη στον πλαστικό χειρουργό σας και ακολουθείστε τις συμβουλές του. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνες σας μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής θα έχετε αποκτήσει το σώμα που πάντα επιθυμούσατε.

Dr Κεραστάρης Δημήτρης, Πλαστικός Χειρουργός

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ