fbpx

Ρινοπλαστική: Βελτιώστε την εικόνα του προσώπου σας και την αναπνοή σας!!

Η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που μπορεί να μας χαρίσει ένα όμορφο, συμμετρικό πρόσωπο και βελτιωμένη αναπνοή. Πώς όμως θα είμαστε σίγουροι ότι η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη? Ακολουθώντας μια σειρά από βήματα μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που μπορεί να μας χαρίσει ένα όμορφο, συμμετρικό πρόσωπο και βελτιωμένη αναπνοή. Πώς όμως θα είμαστε σίγουροι ότι η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη? Ακολουθώντας μια σειρά από βήματα μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

  1. Η επιλογή του σωστού πλαστικού χειρουργού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε το σχήμα της μύτης που είναι ιδανική για το πρόσωπό σας.
  2. Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και ακούστε προσεκτικά το γιατρό κατά την εκτίμηση των χαρακτηριστικών του προσώπου σας. Η σωστή επικοινωνία γιατρού και ασθενή παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη έκβαση της επέμβασης.
  3. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι κατά την επέμβαση της ρινοπλαστικής μπορούν να διορθωθούν και άλλα προβλήματα για να επιτευχθεί η καλή λειτουργία της μύτης. Δεν αρκεί μια μύτη να είναι όμορφη αν δεν αναπνέει σωστά.
  4. Αφήστε στην άκρη τα πρότυπα. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό γι’ αυτό και το σχήμα και το μέγεθος της μύτης μας δε μπορεί να είναι ίδιο με κάποιο άλλο.
  5. Μην παρασυρθείτε από υπερβολές. Οι ριζικές αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε αφύσικο αποτέλεσμα.
  6. Οπλιστείτε με υπομονή. Αμέσως μετά την αφαίρεση του νάρθηκα η μύτη σας μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως είχατε στο μυαλό σας. Δώστε της χρόνο να επουλωθεί και να αποκτήσει την τελική μορφή.
  7. Ακολουθείστε τις οδηγίες που θα σας δώσει ο γιατρός, για να εξασφαλιστεί πιο γρήγορη ανάρρωση.
  8. Μείνετε μακριά από δραστηριότητες που θα μπορούσαν να εκθέσουν σε κίνδυνο την περιοχή της μύτης και να προκαλέσουν τραυματισμούς.


Έχοντας ρεαλιστικούς στόχους και ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού μετά από την επέμβαση της ρινοπλαστικής, μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα του προσώπου σας, να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Dr Δημήτρης Κεραστάρης, Πλαστικός Χειρουργός

VIDEO

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ