fbpx

All about Lips: Lip Volume με Υαλουρονικό Οξύ για πιο γεμάτα χείλη.

Όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν συμμετρικά και σαρκώδη χείλη.

Όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν συμμετρικά και σαρκώδη χείλη. Η αύξηση του όγκου ή η διόρθωση του σχήματος στα χείλη με την έγχυση υαλουρονικού οξέως, είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής εφαρμογή.

Με το κατάλληλο υλικό και τον σωστό τρόπο έγχυσης, δεν τραυματίζεται ο βλεννογόνος των χειλιών. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και απόλυτα φυσικό, με διάρκεια σχεδόν ενός έτους. Παρεμβαίνοντας είτε στο περίγραμμα, είτε στο ερυθρό του χείλους, διορθώνουμε την έλλειψη όγκου ή την έλλειψη συμμετρίας, διατηρώντας πάντα τις σωστές αναλογίες. Ιδανικά, διατηρούμε την αρμονική αναλογία που θέλει 2/3 για το κάτω χείλος και 1/3 για το άνω χείλος. Επίσης, τα χείλη θα πρέπει να είναι συμμετρικά από την μια πλευρά στην άλλη και το τόξο να είναι καλοσχηματισμένο και σαφές. Το πάνω χείλος θα πρέπει να προβάλλει ελαφρώς από το κάτω. Τέλος, στο κέντρο θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος όγκος που χάνεται σταδιακά προς τις γωνίες.

Στο Kallisti Medical, ο ιατρός Δ. Κεραστάρης χρησιμοποιεί εξειδικευμένα προϊόντα για την περιοχή των χειλιών (Juvederm & Restylane), κατάλληλα επεξεργασμένα με πολύ μικρό μοριακό βάρος για ένα απολύτως φυσικό και άριστο αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά την εφαρμογή ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Τυχόν οίδημα ή εκχύμωση υποχωρεί σταδιακά μέσα στα πρώτα 24ωρα.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ