fbpx

Brazilian butt lift: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ανόρθωση γλουτών!

Οι ανορθωμένοι σφριγηλοί γλουτοί που βλέπουμε στα social media, είναι σπάνια δώρο της φύσης.

Οι ανορθωμένοι σφριγηλοί γλουτοί που βλέπουμε στα social media, είναι σπάνια δώρο της φύσης. Είναι ωστόσο ένα δώρο που μπορούμε πλέον να κάνουμε στον εαυτό μας με την βοήθεια του πλαστικού χειρουργού.

Οι περισσότερες γυναίκες είτε από κατασκευής, είτε συνήθως λόγω αυξομειώσεων βάρους (δίαιτες, εγκυμοσύνες κλπ), παρουσιάζουν χαλάρωση και πτώση των γλουτών. Έτσι, βλέπουν το σώμα τους λιγότερο θελκτικό, καθώς πρόκειται για μια από της πιο χαρακτηριστικές γυναικείες καμπύλες. Πλέον η εξέλιξη της ιατρικής αισθητικής & της πλαστικής χειρουργικής εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην αναδιαμόρφωση των γυναικείων αλλά και των αντρικών γλουτών.

Οι τεχνικές ποικίλλουν ανάλογα με τις ανατομικές ιδιαιτερότητες κάθε ασθενούς & και μπορεί να είναι από ελάχιστα επεμβατικές έως και επεμβατικές με σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Με τον συνδυασμό ειδικού υαλουρονικού οξέως και νημάτων, μπορούμε να δώσουμε στους γλουτούς ένα juicy ανορθωμένο σχήμα, στον χώρο του ιατρείου χωρίς νάρκωση και τομές. Πρόκειται για 2 πολύ ασφαλή υλικά που απορροφώνται σταδιακά από τον οργανισμό.

Εάν το ζητούμενο μας είναι ένα πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα, ο Δημήτριος Κεραστάρης, έχοντας ήδη μακροσκελή χειρουργική εμπειρία σας συστήνει την καλύτερη τεχνική βάσει της ανατομίας σας. Σε πολλές περιπτώσεις η τεχνική της λιπομεταφοράς δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η λιπομεταφορά στους γλουτούς, μπορεί να συνδυαστεί με τοποθέτηση ειδικού ανατομικού ενθέματος . Τέλος, σε περιπτώσεις μεγάλης περίσσειας δέρματος ο γιατρός παρεμβαίνει με τις ελάχιστα εμφανείς τομές στον ίδιο χειρουργικό χρόνο.

Ακόμη και αν η φύση δεν μας χάρισε τους γλουτούς που ονειρευόμαστε... dreams DO come true!!!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ