fbpx

Orange like skin? Not any more…

Όλες πλέον οι ενήλικες γυναίκες εντοπίζουν σημεία του σώματος τους που θυμίζουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Όλες πλέον οι ενήλικες γυναίκες εντοπίζουν σημεία του σώματος τους που θυμίζουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η κατακράτηση νερού στο χόριο και την επιδερμίδα, η διάταση του συνδετικού ιστού καθώς επίσης και η ανομοιόμορφη υπερδιόγκωση των λιποκυττάρων  προκαλούν αυτό το φαινόμενο. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται κυρίως σε μηρούς γλουτούς κοιλιά και μπράτσα, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής διάπλασης. Επίσης δεν είναι λίγοι και οι άντρες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο επιβαρύνουν πολλοί παράγοντες. Οι βασικότεροι αυτών είναι οι ορμονικές διαταραχές (εγκυμοσύνη, αντισυλληπτικά κ.α), οι διαταραχές σε φλεβικό και λεμφικό σύστημα (λεμφοίδημα, φλεβίτιδα, ευρυαγγείες κ.α), τα κληρονομικά αίτια, η καθιστική ζωή , το κάπνισμα και η μη ισορροπημένη διατροφή.

Λόγω της πολυπαραγοντικης φύσης της κυτταρίτιδας, στο Kallisti Medical o σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται πολύ προσεκτικά και εξατομικευμένα. Ο πλαστικός χειρουργός Δ. Κεραστάρης , λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενούς σχεδιάζει το μοναδικό, δικό σας πρωτόκολλο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνήθως περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Μεσοθεραπεία σώματος
Σύμφωνα με τον τύπο και το σημείο που εντοπίζεται η κυτταρίτιδα, δημιουργούμε το ανάλογο μεσοθεραπευτικό cocktail. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα για ενδοδερμική χρήση και εγχύονται με ειδική βελόνα μεσοθεραπείας. Έτσι, αποσυμφορούνται τα σημεία με κατακράτηση και οιδήματα, βελτιώνεται η μίκρο-κυκλοφορία, αλλάζει η υφή του δέρματος και η κυτταρίτιδα μειώνεται έως εξαφανίζεται. Ο ασθενής βλέπει αισθητική αλλαγή μόλις από την δεύτερη θεραπεία.

  1. Νήματα
Με την εφαρμογή νημάτων στην πάσχουσα περιοχή αναδομείται το δέρμα καθώς ενεργοποιείται ο μηχανισμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Δημιουργείται έτσι, ένα εσωτερικό αόρατο πλέγμα που δρα στηρικτικά στους ιστούς. Η εικόνα του δέρματος είναι εμφανώς λεία και σφριγηλή χωρίς εντυπώματα.

  1. Hifu
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την εφαρμογή HIFU στο σώμα καθώς με την εστιασμένη του δράση σε βάθος στους ιστούς αναδιαμορφώνει το σώμα. Μπορεί να παρέμβει ακόμη και σε περιπτώσεις λιποδυστροφίας. Συνήθως χρειάζονται από μια έως 3 εφαρμογές για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Δρα συνεργιστικά με τις μεσοθεραπείες και τα νήματα και μπορεί να γίνει σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Για τις περιπτώσεις που χρειάζονται μια πιο επεμβατική λύση, ο Δ. Κεραστάρης συστήνει την εφαρμογή Vaser, καθώς αποκαθιστά την ανομοιόμορφη κατανομή λίπους, διεγείρει και ανορθώνει τους ιστούς και κάνει την κυτταρίτιδα παρελθόν.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ