fbpx

Barcode wrinkles….

Όλοι προβληματιζόμαστε έως ένα βαθμό,με την ύπαρξη ρυτίδων στο πρόσωπο μας. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία όπου η εμφάνιση τους είναι πολύ χαρακτηριστική και αρκετά ενοχλητική.

Όλοι προβληματιζόμαστε έως ένα βαθμό,με την ύπαρξη ρυτίδων στο πρόσωπο μας. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία όπου η εμφάνιση τους είναι πολύ χαρακτηριστική και αρκετά ενοχλητική.

Οι ρυτίδες barcode η αλλιώς ρυτίδες του καπνιστή, είναι οι κάθετες ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από το στόμα, συνήθως στο άνω χείλος. Έχουν δανειστεί το όνομα τους ακριβώς από την ομοιότητα με τις κάθετες γραμμές των barcode  & από την συνήθη εμφάνιση στους καπνιστές λόγω της χαρακτηριστικής κίνησης του στόματος. Οι ρυτίδες αυτές, προσδίδουν στο πρόσωπο κούραση, πτωτικότητα και παραπέμπτουν σε αρκετά ώριμες ηλικίες. Ωστόσο η εμφάνιση τους δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την βιολογική ηλικία του ατόμου.

Τι προτείνει όμως ο γιατρός για τις ρυτίδες barcode;

To πρώτο και βασικότερο βήμα για την αντιμετώπιση τους είναι η βελτίωση της υφής του δέρματος στο συγκεκριμένο σημείο. Ο συνδυασμός τεχνικών του mixed technology fractional YOULASER & του EVO q switch plus θα βελτιώσει τον τόνο και την ποιότητα του δέρματος και θα μειώσει λόγω της κολαγονογέννεσης το βάθος των ρυτίδων.

Σε δεύτερο χρόνο, εξετάζοντας την απόκριση της επιδερμίδας, μπορεί να ακολουθήσει η εφαρμογή booster υαλουρονικού οξέως μέσα στις πτυχώσεις ή σε ορισμένες περιπτώσεις η εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης. Έτσι , θα έχουμε ένα λείο ανανεωμένο δέρμα περιστοματικά....

Τέλος, ακολουθεί η συντήρηση του αποτελέσματος, με ειδικό αναπλαστικό πρωτόκολλο με το αυθεντικό DERMAPEN 4 .

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ