fbpx

Summer peels… refresh your skin

Eξαιτίας της συσσώρευσης των νεκρών κυττάρων & του οξειδωτικού stress, συχνά η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή και άτονη.

Eξαιτίας της συσσώρευσης των νεκρών κυττάρων & του οξειδωτικού stress, συχνά η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή και άτονη.

Με την βοήθεια ειδικών χημικών διαλυμάτων, ανάλογα με της ανάγκες κάθε δέρματος, μπορούμε με ασφάλεια ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες να αυξήσουμε τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και να αποκαλύψουμε την φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας.

Τα summer peelings, είναι συνήθως ελαφριά ή μεσαίου βάθους peels, που έχουν την ικανότητα ανάπλασης και ενυδάτωσης του δέρματος. Μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε λαιμό ,ντεκολτέ, πλάτη, γλουτούς & βραχίονες κάνοντας ήπια ελεγχόμενη απολέπιση.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος επιλέγεται το κατάλληλο χημικό διάλυμα.

Ορισμένα από τα peelings που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι τα AHA’s (οξέα φρούτων), το γλυκολικό οξύ, το λακτικό οξύ, το μανδελικό οξύ, το σαλικυλικό και πολλά άλλα, τροποποιώντας πάντα την συγκέντρωση των οξέων κατά περίπτωση.

Όλα τα summer peelings, έχουν από ελάχιστο ως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Έαν το δέρμα μας  είναι θαμπό, τραχύ, αφυδατωμένο ή με σημεία εντοπισμένης λιπαρότητας, τότε αμέσως μετά την θεραπεία θα δείχνει εντυπωσιακά λαμπερό ,υγιές και ανανεωμένο.

Μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και μαζί με θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης ή υαλουρονικού οξέως . Παράλληλα , πολλές φορές γίνονται και στα πλαίσια καθαρισμού με μικροδερμοαποξεση ή σε συνδυασμό με το DERMAPEN 4. Μετά τις θεραπείες η χρήση αναπλαστικής κρέμας και η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητες

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ