fbpx

Αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πιο ανανεωμένη με το αυθεντικό dermapen 4

Εάν επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας σας, εντελώς ανώδυνη, αποτελεσματική και απολύτως ασφαλή ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, με ορατές διαφορές από την πρώτη κιόλας θεραπεία, τότε σίγουρα θα απευθυνθείτε στην αυθεντική θεραπεία DERMAPEN 4.

Εάν επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας σας, εντελώς ανώδυνη, αποτελεσματική και απολύτως ασφαλή ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, με ορατές διαφορές από την πρώτη κιόλας θεραπεία, τότε σίγουρα θα απευθυνθείτε στην αυθεντική θεραπεία DERMAPEN 4.

To DERMAPEN 4 είναι η πλέον καινοτόμα συσκευή micro needling σε παγκόσμιο επίπεδο. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού της κεφαλής της κάνει απόλυτα κάθετες διατρήσεις στο δέρμα, δημιουργώντας εκατομμύρια νυγμούς, έως και 104% γρηγορότερα από κάθε άλλη συσκευή Micro-needling. Διαμέσου των καναλιών αυτών, τα δραστικά συστατικά εισέρχονται βαθύτερα στην επιδερμίδα έως και 80% περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου και την ανανέωση της δομής και της υφής των ιστών.

Συνοψίζοντας , το dermapen 4 , προάγει την αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, ακόμη και σε σημεία που δύσκολα παρεμβαίνουν άλλες θεραπείες, όπως η  περιοφθαλμική περιοχή, τα βλέφαρα, τα αυτιά, η μύτη, ο λαιμός, καθώς επίσης και περιοχές όπως το ντεκολτέ, τα μπράτσα, τα χέρια, τα γόνατα, η κοιλία και τα πόδια (σημεία ραγάδες ή ουλές).

Οι θεραπείες με το αυθεντικό dermapen 4, είναι οι πιο ασφαλείς, οι πιο γρήγορες και με τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Micro-needling.

Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται με τα μοναδικά προϊόντα της DP dermaceuticals , που είναι ειδικά σχεδιασμένα για θεραπείες micro-needling. Τα υψηλής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά τους είναι το υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια, αντιοξειδωτικοί παράγοντες, retinaldehyde (ρετινόλη), resveratrol (ρεσβερατρόλη) κλπ. Πρόκειται για πατενταρισμένα προϊόντα, με πολύ μικρό μοριακό βάρος , για δραστικότερη απορρόφηση από την επιδερμίδα. Πρόκειται για προϊόντα ειδικά επεξεργασμένα για να σας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια όλο το χρόνο ακόμη και το καλοκαίρι!

Κάνετε δώρο στον εαυτό σας την αυθεντική εμπειρία της θεραπείας με dermapen 4, το αξίζει!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ