Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

Αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πιο ανανεωμένη με το αυθεντικό dermapen 4

Αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πιο ανανεωμένη με το αυθεντικό dermapen 4

Αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πιο ανανεωμένη με το αυθεντικό dermapen 4

Εάν επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας σας, εντελώς ανώδυνη, αποτελεσματική και απολύτως ασφαλή ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, με ορατές διαφορές από την πρώτη κιόλας θεραπεία, τότε σίγουρα θα απευθυνθείτε στην αυθεντική θεραπεία DERMAPEN 4.

Τι είναι το DERMAPEN4;

To DERMAPEN 4 είναι η πλέον καινοτόμα συσκευή micro needling σε παγκόσμιο επίπεδο. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού της κεφαλής της κάνει απόλυτα κάθετες διατρήσεις στο δέρμα, δημιουργώντας εκατομμύρια νυγμούς, έως και 104% γρηγορότερα από κάθε άλλη συσκευή Micro-needling. Διαμέσου των καναλιών αυτών, τα δραστικά συστατικά εισέρχονται βαθύτερα στην επιδερμίδα έως και 80% περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου και την ανανέωση της δομής και της υφής των ιστών.

Το dermapen4 είναι ασφαλής θεραπεία;

Συνοψίζοντας, το dermapen 4, προάγει την αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, ακόμη και σε σημεία που δύσκολα παρεμβαίνουν άλλες θεραπείες, όπως η περιοφθαλμική περιοχή, τα βλέφαρα, τα αυτιά, η μύτη, ο λαιμός, καθώς επίσης και περιοχές όπως το ντεκολτέ, τα μπράτσα, τα χέρια, τα γόνατα, η κοιλία και τα πόδια (σημεία ραγάδες ή ουλές). Οι θεραπείες με το αυθεντικό dermapen 4, είναι οι πιο ασφαλείς, οι πιο γρήγορες και με τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Micro-needling.

Ποια προϊόντα χρησιμοποιούνται κατά την εφαρμογή του dermapen4;

Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται με τα μοναδικά προϊόντα της DP dermaceuticals , που είναι ειδικά σχεδιασμένα για θεραπείες micro-needling. Τα υψηλής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά τους είναι το υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια, αντιοξειδωτικοί παράγοντες, retinaldehyde (ρετινόλη), resveratrol (ρεσβερατρόλη) κλπ. Πρόκειται για πατενταρισμένα προϊόντα, με πολύ μικρό μοριακό βάρος , για δραστικότερη απορρόφηση από την επιδερμίδα. Πρόκειται για προϊόντα ειδικά επεξεργασμένα για να σας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια όλο το χρόνο ακόμη και το καλοκαίρι!

Κάνετε δώρο στον εαυτό σας την αυθεντική εμπειρία της θεραπείας με dermapen 4, το αξίζει!