fbpx

Αρμονία προσώπου … Τώρα!

Ανέκαθεν αυτό που χαρακτήριζε ένα όμορφο πρόσωπο, ήταν η αρμονία στα χαρακτηριστικά του. Οι σωστές αναλογίες επομένως ήταν το ζητούμενο.

Ανέκαθεν αυτό που χαρακτήριζε ένα όμορφο πρόσωπο, ήταν η αρμονία στα χαρακτηριστικά του. Οι σωστές αναλογίες επομένως ήταν το ζητούμενο. Παλαιότερα, συνήθως, δίναμε έμφαση στο μέτωπο, τα ζυγωματικά και τα χείλη, αφήνοντας εκτός την κάτω ζώνη του προσώπου.

Οι αισθητικές παρεμβάσεις σε σημεία του προσώπου όπως το πηγούνι και οι γνάθοι είναι η τάση που ξεχωρίζει αυτό τον καιρό! Πρόκειται για 2 χαρακτηριστικά που μπορούν να διαφοροποιήσουν καθοριστικά την εικόνα μας. Ένα «δυναμικό» πηγούνι ή ένα τέλεια διαμορφωμένο περίγραμμα προσώπου χάρη στις κάτω γνάθους, μας προσδίδει πολύ νεανικότερη και αρμονική όψη.

Επίσης, σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα όπως για παράδειγμα ένα πολύ «μυτερό πηγούνι» ή προγναθισμός , ο πλαστικός χειρουργός μπορεί πλέον πολύ εύκολα να το διορθώσει.

Με ποιους τρόπους όμως παρεμβαίνουμε σε αυτά τα σημεία;

Στον χώρο του ιατρείου , με ειδικά σχεδιασμένα fillers για αυτές τις περιοχές, σε μια μόλις συνεδρία ο Δρ. Κεραστάρης μπορεί να αλλάξει την εικόνα του προσώπου σας εγχύοντας υαλουρονικό οξύ σε στρατηγικά σημεία. Η διάρκεια του αποτελέσματος ξεπερνά το ένα έτος.

Εάν κάποιος επιθυμεί μεν να παρέμβει σε αυτά τα σημεία, αλλά να έχει δε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, μπορεί πολύ εύκολα με την τεχνική της λιπομεταφοράς να το επιτύχει. Η τεχνική αυτή προϋποθέτει λίγες ώρες στο νοσοκομείο. Χορηγείται τοπική αναισθησία & μέθη & ο ασθενής μπορεί λίγη ώρα αργότερα να επιστρέψει στο σπίτι του. Δεν υπάρχουν τομές  καθώς η λιπομεταφορά γίνεται με εξαιρετικά λεπτές βελόνες. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εκχυμώσεις ή ήπιο οίδημα, οι οποίες υποχωρούν πολύ σύντομα.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ