fbpx

Get your body summer ready!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού…έχουμε περάσει πρωτόγνωρες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο…και ανυπομονούμε για την στιγμή που θα αποδράσουμε έστω και για λίγες ημέρες.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού...έχουμε περάσει πρωτόγνωρες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο...και ανυπομονούμε για την στιγμή που θα αποδράσουμε έστω και για λίγες ημέρες.

Ονειρευόμαστε παραλίες...θάλασσα… ήλιο....και ναι...βρίσκουμε επιτέλους το μαγιό που ονειρευόμαστε! Αλλά κάπου εκεί το όνειρο...κάπως χαλάει. Εκείνο το επίμονο λίπος στην κοιλιά και την μέση, τα ψωμάκια και οι πτωτικοί γλουτοί, τα χαλαρά μπράτσα και η χαλάρωση στα πόδια… ΠΑΛΙ ΕΔΩ!

Ή μήπως όχι?  Την λύση μας δίνει πολύ γρήγορα η νέα μέθοδος VASER LIPO HIGH DEFINITION που μπορεί να αλλάξει την εικόνα ολόκληρου του σώματος ανδρών και γυναικών.

Γιατί;

Το vaser lipo διαφέρει ΔΕΝ αποτελεί “άλλη μια μέθοδος λιποαναρρόφησης”. Πρόκειται για μια συσκευή αναδιαμόρφωσης που στα κατάλληλα χέρια μπορεί όχι μόνο να αφαιρέσει το τοπικό λίπος, αλλά και να συσφίξει το χαλαρωμένο δέρμα . Η προσαρτημένη κεφαλή υπερήχων αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης & κολλαγόνου, ενώ παράλληλα ο γιατρός “σμιλεύει” το σώμα. Μπορεί να αφαιρέσει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες λίπους σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους, με πολύ λιγότερο τραυματισμό & ταυτόχρονη λιπομεταφορά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με το vaser lipo HD το σώμα μπορεί να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα: ανορθωμένοι γλουτοί, λεπτή μέση, γραμμωμένη κοιλία και βραχίονες, καλοσχηματισμένα πόδια στον ίδιο χρόνο, χωρίς παραμονή στο νοσοκομείο. Αυτές είναι μόλις κάποιες από τις επιλογές που κάνουν συνηθέστερα οι ενδιαφερόμενοι.

Προλαβαίνω να το κάνω τώρα;

ΣΑΦΩΣ! Γιατί το vaser lipo hd, είναι λιγότερο τραυματικό από τις παλαιότερες μεθόδους και δεν χρειάζεται να μείνετε στο νοσοκομείο. Σε λίγες ώρες θα είσαστε σπίτι ... με το καινούριο σας σώμα.

Stop dreaming ...start doing…this will be YOUR SUMMER!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ