fbpx

Shine bright...crystal bright με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους!

Θαμπό, άτονο δέρμα, με διάσπαρτα σημεία αφυδάτωσης παράλληλα με σημεία υπερέκκρισης λιπαρότητας, κεχριά, κύστες, μαύρα στίγματα…

Θαμπό, άτονο δέρμα, με διάσπαρτα σημεία αφυδάτωσης παράλληλα με σημεία υπερέκκρισηςλιπαρότητας, κεχριά, κύστες, μαύρα στίγματα...Όλα αυτά μπορείτε να τα ξεχάσετε!

Χάρη στον ιατρικό καθαρισμό προσώπου με δερμοαπόξεση, το δέρμα σας θα γίνει πάλι υγιές, λαμπερό και ισορροπημένο.

Η δερμοαπόξεση με μικρο-κρυστάλλους είναι μια τεχνική που μπορεί να εφαρμοστεί στην διάρκεια όλου του έτους. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη εφαρμογή, κατά την οποία εκτοξεύονται μικρο-κρύσταλλοι στην επιδερμίδα, οι οποίοι στη συνέχεια αναρροφώνται. Η δράση αυτή προσομοιάζει στην δράση ενός πολύ καλού μηχανικού Peeling. Απομακρύνεται η κεράτινη στιβάδα και όλα τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνονται η μικρο κυκλοφορία και τα επιφανειακά σημάδια και το δέρμα μας ανανεώνεται και ανακτά την χαμένη του λάμψη.

Αμέσως μετά την δερμοαπόξεση προχωρούμε σε διάνοιξη, χωρίς την χρήση ατμού. Έτσι, η διαδικασία απομάκρυνσης σμήγματος, φαγεσώρων (μαύρα ή λευκά στίγματα), κύστεων & κεχριών γίνεται σχεδόν ατραυματικά. Η διαδικασία αυτή δρα όχι μόνο καθαριστικά αλλά και ρυθμιστικά ως προς τις εκκρίσεις του δέρματος, ενώ η εφαρμογή  συσκευής υψισύχνων ρευμάτων αμέσως μετά την διάνοιξη, δρα ηρεμιστικά και αντισηπτικά.

Το αμέσως επόμενο βήμα, είναι η εφαρμογή peeling. Ανάλογα με την κατάσταση του προσώπου, εφαρμόζεται το κατάλληλο μείγμα οξέων για λίγα λεπτά. Έχοντας ήδη αυξήσει την διαπερατότητα του δέρματος, το peeling εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες και προάγει την ανάπλαση & την ενυδάτωση του δέρματος.

Τέλος, ολοκληρώνουμε τα στάδια του καθαρισμού με την κατάλληλη μάσκα. Στο τέλος της θεραπείας, επιλέγουμε την ανάλογη κρέμα ή ορό και δεν αμελούμε ποτέ την αντηλιακή μας προστασία.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ