fbpx

Put your hands up in the air! Δώστε τέλος στα χαλαρά μπράτσα!

Κοιτώντας το σώμα μας, δεν είναι λίγες οι φορές που θα μας απασχολήσει η εικόνα των μπράτσων μας.

Κοιτώντας το σώμα μας, δεν είναι λίγες οι φορές που θα μας απασχολήσει η εικόνα των μπράτσων μας. Βραχίονες χαλαροί, πτωτικοί ή γεμάτοι λίπος, πολλές φορές και σε συνδυασμό με την ύπαρξη ραγάδων, μπορεί να μας δυσκολεύουν στο πως θα κινηθούμε, τι θα φορέσουμε ή πως θα μπορέσουμε να “κρύψουμε” αυτό το ελάττωμα.

Μπορεί να βελτιωθεί η συγκεκριμένη περιοχή; Αν ναι, υπάρχουν μόνο επεμβατικές λύσεις ή και κάτι λιγότερο επεμβατικό;

Η απάντηση είναι πως ναι, μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα των βραχιόνων, και η θεραπευτική προσέγγιση μπορεί να είναι μη επεμβατική, ελάχιστα επεμβατική ή καθαρά επεμβατική. Γεγονός που καθορίζεται τόσο από το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο και από την ιδιοσυγκρασία κάθε ασθενούς. Πρακτικά, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά από τον πλαστικό χειρουργό δρ. Κεραστάρη, έτσι ώστε να σχεδιαστεί προσεκτικά η πορεία της θεραπείας.

Αναφορικά με τις μη επεμβατικές θεραπείες, αναλόγως την ένδειξη που παρουσιάζουν οι βραχίονες, οι μεσοθεραπείες σύσφιξης ή λιποδιάλυσης σε συνδυασμό με hifu, βελτιώνουν αισθητά την περιοχή.

Στις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες μπορούν να προστεθούν  τα νήματα, το YOU-LASER by Quanta (mixed technology laser) σε συνδυασμό με fractional Q switch Evo Plus (1064nm & 532 nm), ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν και ραγάδες.

Τέλος, η πρόοδος της πλαστικής χειρουργικής, μας επιτρέπει να παρέμβουμε στους βραχίονες συνδυάζοντας την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης και σύσφιξης vaser lipo high definition με την βραχιονοπλαστικη στον ίδιο χειρουργικό χρόνο. Έτσι μπορούμε να έχουμε βραχίονες που φαίνονται αρμονικοί και γραμμωμένοι με την τεχνική High definition και να απαλλαγούμε από την περίσσεια δέρματος με ελάχιστες ουλές, οι οποίες μετά από σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα είναι ελάχιστα ορατές.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ