fbpx

The “11” wrinkles – Η αλλιώς ρυτίδες συνοφρύωσης

Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν πολύ έντονα, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνουν.

Παρατηρώντας τα πρόσωπα γύρω μας θα δούμε αρκετές φορές ανθρώπους να συνοφρυώνουν πολύ έντονα, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνουν. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω της έντονης ηλιοφάνειας, πρόκειται για μια κίνηση που κάνουμε πολύ συχνά μέσα στη μέρα .

Τι αποτέλεσμα έχει όμως αυτό;

Όσο η συγκεκριμένη κίνηση επαναλαμβάνεται, ακούσια ή εκούσια , λόγω των δυναμικών μυών που συμμετέχουν, τόσο το δέρμα ανάμεσα στα φρύδια αποκτά τις γνώριμες κάθετες ρυτίδες που μοιάζουν με τον αριθμό 11. Επιπλέον, το σύνολο του προσώπου αποκτά ένα βλοσυρό – αυστηρό ύφος .

Πώς το αντιμετωπίζουμε;

Η συχνότερη μορφή παρέμβασης στο συγκεκριμένο σημείο είναι η έγχυση βοτουλινικής τοξίνης.

Πρόκειται για μια από τις συχνότερες αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται σε ιατρεία πλαστικής χειρουργικής. Η εφαρμογή διαρκεί ελάχιστα μόλις λεπτά και δεν χρειάζεται να χορηγηθεί αναισθησία.

Ο δρ. Κεραστάρης αφού μελετήσει διεξοδικά τις ανατομικές ιδιαιτερότητες του σημείου σε κάθε ασθενή, σχεδιάζει τα σημεία που θα γίνει η έγχυση. Έπειτα, η απαραίτητη ποσότητα βοτουλινικής τοξίνης εγχύεται σε συγκεκριμένα σημεία ενδομυϊκά. Αμέσως μετά την εφαρμογή, τίποτα δεν μαρτυρά πως έχετε παρέμβει στο μεσόφρυο, καθώς χρειάζονται περίπου 10 έως 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Συνήθως μετά το δεύτερο 24ωρο αρχίζει να φαίνεται σταδιακά η δράση του. Πρόσωπα που μέχρι πρότινος έδειχναν «θυμωμένα», δείχνουν ήρεμα και ξεκούραστα για διάστημα έως και 6 μηνών.

Εναλλακτικά, υπάρχουν μεσοθεραπευτικά cocktails που μας δίνουν το λεγόμενο Botox- like effect. Τα συστατικά τους μπορούν να δράσουν σε 2 επίπεδα, είτε να «ηρεμήσουν» την περιοχή που εφαρμόζονται ώστε να αποφευχθεί η έντονη σύσπαση, είτε για να διατηρήσουν για όσο περισσότερο γίνεται το αποτέλεσμα σε άτομα που ήδη πραγματοποιούν θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ