fbpx

Τι να κάνω πριν τις διακοπές;

Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε;

Είσαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση; Μήπως κάτι ξεχνάτε;

Το Kallisti Medical φροντίζει για εσάς και αυτό το καλοκαίρι & σας υπενθυμίζει τι πρέπει να κάνετε πριν φύγετε για διακοπές.

Ο ήλιος, η θάλασσα και τα αντηλιακά θα “ταλαιπωρήσουν” την επιδερμίδα σας. Επομένως καλό είναι να προετοιμάσετε το δέρμα σας για αυτές τις συνθήκες.
  • Ο βαθύς ιατρικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση εξασφαλίζει τόσο την απαλλαγή από λιπαρές εκκρίσεις και σμήγμα , όσο και την ρύθμιση του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες με απόλυτη ασφάλεια.
  • Ενυδάτωση, το κλειδί για την εξισορρόπηση της επιδερμικής σας υγείας! Πριν τις διακοπές δώστε ελαστικότητα και υγρασία στο δέρμα σας με το σωστό skin booster υαλουρονικού οξέως.
  • Αντιοξείδωση σημαίνει ασφάλεια! θωρακίστε το δέρμα σας ενάντια στην φωτογήρανση, τις υπερμελαγχρώσεις και τις ελεύθερες ρίζες με μόλις μία συνεδρία με το αυθεντικό DERMAPEN 4. Tο εξαιρετικά δραστικό  antioxidant cocktail των summer protocols, περιέχει βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη και rooibos σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις.
  • Not another hairy summer!!! Εκτός από το πρόσωπο, και το σώμα σας θα είναι εκτεθειμένο. Επομένως, μην αμελήσετε την αποτρίχωση σας. Στο Kallisti Medical, μπορούμε να έχουμε τέλεια αποτρίχωση και πάνω απ’ όλα ασφαλή, ακόμη και το καλοκαίρι.


TIPS:

Mην αμελήσετε να κάνετε συχνή απολέπιση και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα.

AND LAST BUT NOT LEAST , χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία κάθε μέρα.

Για κάθε επιπλέον συμβουλευτική πληροφορία ο δρ Κεραστάρης και το προσωπικό του Kallisti medical, είναι στην διάθεση σας.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ