fbpx

Time to customise your cocktail!

Η μεσοθεραπεία είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις δραστικότερες θεραπείες προσώπου. Με την πληθώρα υλικών που υπάρχουν, στο Kallisti Medical συνθέτουμε το δικό σας ατομικό μεσοθεραπευτικό cocktail  με βάση τις ανάγκες του δέρματος σας.

Έχετε δέρμα αφυδατωμένο, θαμπό,  χωρίς ελαστικότητα; Επιφανειακές λεπτές ρυτίδες; Χαλάρωση; Ουλές ή σημάδια από ακμή; Θέλετε δέρμα υγιές, σφριγηλό, ομοιόμορφο σε τόνο και υφή; Τότε σίγουρα  πριν από τις διακοπές σας, όσο και  μετά την επιστροφή σας, η ευεργετική δράση των cocktail μεσοθεραπείας του Κallisti Medical θα σας κάνει να εκπλαγείτε.

Τι περιλαμβάνουν στην σύσταση τους?

Καθώς πρόκειται για custom made θεραπείες, κάθε περίπτωση έχει και διαφορετικά συστατικά.
  • Ωστόσο κύριο συστατικό αποτελεί η βάση μεσοθεραπευτικού διαλύματος υαλουρονικού οξέως.
  • Τα αμινοξέα και τα βιομιμιτικά πεπτίδια αποτελούν επίσης πολύ δραστικά συστατικά σε επίπεδο σύσφιξης, ανάπλασης , λείανσης και λάμψης.
  • Η αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών (Vitamin C & Vitamin E )  είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μεσοθεραπείων.
  • Τέλος, συσφικτικοί παράγοντες όπως το DMAE  και το Organic silicium  μειώνουν θεαματικά την χαλάρωση του δέρματος.
Η πανίσχυρη δράση της μεσοθεραπείας θα αλλάξει την κατάσταση της επιδερμίδας σας στο σύνολό της. Η εφαρμογή γίνεται σε όλη την διάρκεια του έτους, με την ασφάλεια που σας παρέχουν τα πιστοποιημένα υλικά του Kallisti Medical. Μπορεί να προηγηθεί εφαρμογή αναισθητικής κρέμας , εάν το επιθυμεί ο ασθενής , 30 λεπτά πριν την θεραπεία .

Η έννοια του cocktail, αποκτά άλλη διάσταση....

Get your special cocktail Now @Kallisti Medical!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ