fbpx

Τέλειες αναλογίες μόνο με λιποαναρρόφηση!

Υπάρχουν πολλές επεμβάσεις για να ανανεώσουν το πρόσωπο και σώμα σας αλλά η λιποαναρρόφηση είναι η μόνη που σμιλεύει και δίνει τις ιδανικές αναλογίες. Είναι μια επεμβατική θεραπεία που αφαιρεί το ανεπιθύμητο λίπος, μέσω της αναρρόφησης, και η λύση που ψάχνετε για τα «ψωμάκια» που δεν φεύγουν με διατροφή ή γυμναστική.

Υπάρχουν πολλές επεμβάσεις για να ανανεώσουν το πρόσωπο και σώμα σας αλλά η λιποαναρρόφηση είναι η μόνη που σμιλεύει και δίνει τις ιδανικές αναλογίες. Είναι μια επεμβατική θεραπεία που αφαιρεί το ανεπιθύμητο λίπος, μέσω της αναρρόφησης, και η λύση που ψάχνετε για τα «ψωμάκια» που δεν φεύγουν με διατροφή ή γυμναστική.

Με τη βοήθεια της λιποαναρρόφησης κάθε σημείο μπορεί να αναπλαστεί και να γίνει το κομμάτι που θα ολοκληρώσει το παζλ του ιδανικού σώματος! Στο Kallisti Medical by Dr. Kerastaris μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε το περίγραμμα κάτω από το πηγούνι, το λαιμό, τα μάγουλα, τους άνω βραχίονες, το στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα και τις περιοχές του αστραγάλου.

Μια επιτυχημένη επέμβαση λοιπόν μπορεί να αφαιρέσει πόντους ακριβώς στο σημείο που σας ενδιαφέρει και να σας δώσει πίσω την αυτοπεποίθησή σας!

Ποιες μεθόδους λιποαναρρόφησης χρησιμοποιούμε στο Kallisti Medical;

H Power Assisted Liposuction (P.A.L.) στοχεύει στην αφαίρεση του λίπους  έτσι ώστε το σώμα να αποκτήσει αρμονία και συμμετρία, δίχως ατέλειες.

Το High Definition Vaser lipo αποτελεί το μέλλον της λιποαναρρόφησης μιας και μας δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους και σύσφιξη του δέρματος. Η μύες αναδεικνύονται μέσα από ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος το λίπος που αφαιρείται, μπορούμε μέσω της λιπογλυπτικής να το χρησιμοποιήσουμε και να προσθέσουμε όγκο τονίζοντας το μυϊκό σύστημα ή να βελτιώσουμε συγκεκριμένα σημεία όπως την εικόνα των γλουτών.

Είναι εύκολη η διαδικασία της λιποαναρρόφησης;

Σε κάθε στάδιο θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πλήρως και να νιώσετε άνεση και σιγουριά για το τι ακολουθεί. Πριν από τη θεραπεία, θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία . Στην περιοχή εφαρμόζεται ειδικός κορσές για να διατηρηθεί η πίεση και το νέο σχήμα. Σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας σώμα χωρίς παχάκια και ατέλειες!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ