Πλαστικός Χειρουργός Dr Κεραστάρης
google-reviews
4,9 / 5

Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00

perfect body

Ιδανικές αναλογίες μόνο με λιποαναρρόφηση!

Τέλειες αναλογίες μόνο με λιποαναρρόφηση!

Υπάρχουν πολλές επεμβάσεις για να ανανεώσουν το πρόσωπο και σώμα σας αλλά η λιποαναρρόφηση είναι η μόνη που σμιλεύει και δίνει τις ιδανικές αναλογίες. Είναι μια επεμβατική θεραπεία που αφαιρεί το ανεπιθύμητο λίπος, μέσω της αναρρόφησης, και η λύση που ψάχνετε για τα «ψωμάκια» που δεν φεύγουν με διατροφή ή γυμναστική.

Με τη βοήθεια της λιποαναρρόφησης κάθε σημείο μπορεί να αναπλαστεί και να γίνει το κομμάτι που θα ολοκληρώσει το παζλ του ιδανικού σώματος! Στο Kallisti Medical μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε το περίγραμμα κάτω από το πηγούνι, το λαιμό, τα μάγουλα, τους άνω βραχίονες, το στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα και τις περιοχές του αστραγάλου.

Μια επιτυχημένη επέμβαση λοιπόν μπορεί να αφαιρέσει πόντους ακριβώς στο σημείο που σας ενδιαφέρει και να σας δώσει πίσω την αυτοπεποίθησή σας!

Ποιες μεθόδους λιποαναρρόφησης χρησιμοποιούμε στο Kallisti Medical;

H Power Assisted Liposuction (P.A.L.) στοχεύει στην αφαίρεση του λίπους έτσι ώστε το σώμα να αποκτήσει αρμονία και συμμετρία, δίχως ατέλειες.

Το High Definition Vaser lipo αποτελεί το μέλλον της λιποαναρρόφησης μιας και μας δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους και σύσφιξη του δέρματος. Η μύες αναδεικνύονται μέσα από ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος το λίπος που αφαιρείται, μπορούμε μέσω της λιπογλυπτικής να το χρησιμοποιήσουμε και να προσθέσουμε όγκο τονίζοντας το μυϊκό σύστημα ή να βελτιώσουμε συγκεκριμένα σημεία όπως την εικόνα των γλουτών.

Είναι εύκολη η διαδικασία της λιποαναρρόφησης;

Σε κάθε στάδιο, ο πλαστικός χειρουργός dr Δημήτρης Κεραστάρης θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πλήρως και να νιώσετε άνεση και σιγουριά για το τι ακολουθεί. Πριν από τη θεραπεία, θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία . Στην περιοχή εφαρμόζεται ειδικός κορσές για να διατηρηθεί η πίεση και το νέο σχήμα. Σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας σώμα χωρίς παχάκια και ατέλειες!