fbpx

7+1 συμβουλές για πετυχημένη βλεφαροπλαστική

Ανέκαθεν αυτό που χαρακτήριζε ένα όμορφο πρόσωπο, ήταν η αρμονία στα χαρακτηριστικά του. Οι σωστές αναλογίες επομένως ήταν το ζητούμενο.

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μία από τις πιο γνωστές επιλογές ανανέωσης των ματιών για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου. Είτε με αφαίρεση περιττού δέρματος ή contouring του σχήματος μπορεί να δοθεί και πάλι η φρέσκια αναζωογόνηση της νεότητας.

  1. Για τα μάτια σας και μόνο

Η σωστή διαδικασία της βλεφαροπλαστικής βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση μιας και κανένα ζευγάρι ματιών δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Το σχήμα των ματιών σας θα μείνει όπως ήταν και θα αποκτήσετε ένα νέο δυναμικό και φρέσκο βλέμμα.

  1. Η διαφορά στη λάμψη

Το αποτέλεσμα μετά από μία σωστή βλεφαροπλαστική πρέπει να είναι φυσικό αλλά και ταυτόχρονα να δίνει την αίσθηση πιο λαμπερού βλέμματος χωρίς να μπορεί κάποιος να εντοπίσει την αλλαγή. Λόγω ότι οι τομές γίνονται πάνω στις πτυχές των ματιών δεν φαίνονται και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ανάλαφρο. Κάνεις δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ότι κάνατε βλεφαροπλαστική αλλά όλοι θα μπορούν να δουν το νέο σας αναζωογονημένο βλέμμα.

  1. Σιγουριά στη διαδικασία

Ο Πλαστικός Χειρουργός Dr. Δημήτρης  Κεραστάρης με εμπειρία χρόνων μπορεί ακόμα και την πιο πολύπλοκη διαδικασία να τη μετατρέψει σε μία ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Με στόχο το κοινό πλάνο θα ακολουθηθούν κατά γράμμα όλα τα βήματα που θα οδηγήσουν στο πιο νεανικό αποτέλεσμα.

  1. Σωστή ενημέρωση

Στο Kallisti Medical δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σωστή ενημέρωση σας σχετικά με όλα τα ρίσκα αλλά και τη σιγουριά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της βλεφαροπλαστικής έχει πολύ μικρά ποσοστά πιθανών επιπλοκών, που στην πλειοψηφία τους είναι παροδικά.

  1. Αποθεραπεία παιχνιδάκι 

Η πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχει σχεδόν καμία ενόχληση. Αμέσως μετά το χειρουργείο είναι πιθανόν ένα ελαφρύ πρήξιμο αλλά θα υποχωρήσει μετά από λίγες μέρες.

  1. Πίσω στην καθημερινότητα με νέο βλέμμα

Εκτός από ένα ελαφρύ πρήξιμο και τα ράμματα που έτσι και αλλιώς αφαιρούνται μετά από λίγες ημέρες τίποτα άλλο δεν σας σταματά από το να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας. Πρακτικά μπορείτε ακόμα και την επόμενη μέρα αλλά το σύνηθες είναι να βγουν πρώτα τα ράμματα για να μην ξέρει ο περίγυρος σας για το νέο μυστικό ανανέωσης σας.

  1. Αποτέλεσμα που διαρκεί

Η διαδικασία γίνεται με στόχο να φαίνεστε πάντα πιο νέοι για αυτό και οι περισσότεροι κάνουν μία στη ζωή τους. Όσο δίνεται την απαιτούμενη προσοχή στην περιοχή γύρω από τα μάτια θα έχετε ένα ζωντανό και ανάλαφρο βλέμμα.

Έχοντας καλύψει όλες τις συμβουλές για σίγουρη επιτυχία ας κλείσουμε με το πιο σημαντικό ερώτημα για τη διαδικασία.

  1. Είμαι σε κατάλληλη ηλικία για βλεφαροπλαστική;

Αν τα μάτια σας δείχνουν σημάδια μόνιμης κούρασης και πεσμένου βλέμματος τότε μπορεί να είστε υποψήφια/ιος για βλεφαροπλαστική. Το συνηθέστερο στάδιο ηλικίας είναι 45 με 50 ετών.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ