fbpx

Η αλήθεια για τη Βλεφαροπλαστική

Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μια από τις πιο γνωστές επεμβάσεις για την αποτελεσματική ανανέωση του βλέμματος. Μετά την επέμβαση το δέρμα γύρω από τα μάτια θα είναι σφιχτό και ανάλαφρο.

Τι προκαλεί τη χαλάρωση του δέρματος γύρω από το βλέμμα;

Η φυσική γήρανση, η απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγεί στη χαλάρωση με αποτέλεσμα το βλέμμα να χάσει την ένταση του. Σε μερικές περιπτώσεις εκτός από τις γνωστές «σακουλές» και ρυτίδες μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και την όραση..

Ποια είναι τα οφέλη της βλεφαροπλαστικής;

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να επαναφέρει το δέρμα, να διορθώσει τα προβλήματα όρασης και να ξαναδώσει φρεσκάδα και ζωντάνια. Το πρόσωπο σας θα είναι φωτεινό και νεότερο. Με το νέο σας βλέμμα θα έχετε αυτοπεποίθησή και καλύτερη όραση.

Είμαι ο/η ιδανικός/η υποψήφιος/α για βλεφαροπλαστική;

Ο ιδανικός υποψήφιος επιθυμεί αισθητική βελτίωση και αναζωογόνηση του βλέμματος. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι θα είναι υπερβολικό και θα δίνει βάρος, υπάρχουν ρυτίδες και σακούλες κάτω από τα βλέφαρα. Υπάρχει δυσκολία στην έκφραση, στην όραση και επηρεασμένη αυτοπεποίθηση.

Τι να περιμένω από την επέμβαση βλεφαροπλαστικής;

Η επέμβαση γίνεται την ίδια ημέρα και μετά από 2 ώρες μπορείτε να πάρετε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Γίνεται με τοπική αναισθησία και πρακτικά δεν έχετε ενοχλήσεις ή ακόμα και αν έχετε θα είναι ελάχιστες. Ένα μικρό πρήξιμο που μπορεί να εμφανιστεί θα υποχωρήσει σε λίγες ήμερες.

Πόσο σύντομα θα αναρρώσω;

Από την επόμενη κιόλας ημέρα θα μπορείτε να κινείστε κανονικά και να αναγνωρίζετε τη διαφορά. Την πρώτη εβδομάδα, καλό είναι να μην φοράτε μέικ-απ ματιών και να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση. Μετά από 5-6 ήμερες θα αφαιρεθούν τα ράμματα και θα απολαύσετε το νέο σας βλέμμα.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ