fbpx

Όλη η αλήθεια για τη βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια πολύ γνωστή επέμβαση όπου βελτιώνει δραστικά το σχήμα των βλεφάρων. Είναι δυνατό να γίνει τόσο στο άνω όσο και το κάτω βλέφαρο. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να αναζωογονήσει την περιοχή των ματιών σας, είτε θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας είτε να λύσετε πρακτικά προβλήματα.

Τα θετικά της βλεφαροπλαστικής

Η βλεφαροπλαστική αφαιρεί τη χαλάρωση του δέρματος και λίπους, αν υπάρχει, στα άνω και κάτω βλέφαρα. Χαρακτηριστικά που δίνουν την αίσθηση ότι είμαστε κουρασμένοι, καταθλιπτικοί ή αναστατωμένοι σβήνουν. Άλλα θέματα που διορθώνει είναι:

  • Χαλαρό, κρεμασμένο δέρμα των άνω βλεφάρων που επηρεάζει αρνητικά την όραση
  • Πρήξιμο στα άνω βλέφαρα
  • «Σακούλες» κάτω από τα μάτια
  • Ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα

Μια πετυχημένη βλεφαροπλαστική θα κάνει το βλέμμα σας πιο φωτεινό και θα φαίνεστε αισθητά πιο ανανεωμένες. Θα μειώσει επίσης την παρουσία μαύρων κύκλων και ρυτίδων κάτω από τα μάτια δίνοντας άμεσα ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Είμαι η ιδανική υποψήφια;

Μπορείτε ανεξάρτητου ηλικίας να επωφεληθείτε από την αισθητική βελτίωση της βλεφαροπλαστικής. Αν και δεν συνιστάται για άτομα με επικείμενα προβλήματα υγείας, είναι κατάλληλο για ασθενείς όπου έχει επηρεαστεί η αυτοπεποίθηση από τη χαλάρωση καθώς και την περιορισμένη όραση.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για τη βλεφαροπλαστική;

Σύμφωνα με μελέτες, περισσότερο από το 90% των ασθενών που υποβάλλονται σε βλεφαροπλαστική είναι άνω των 40 ετών, με την πλειονότητα αυτής της ομάδας να είναι άνω των 55 ετών. Οι ασθενείς που έχουν κουκουλωτά μάτια, από την άλλη πλευρά, αναζητούν φροντίδα νωρίτερα. Ενώ τα κίνητρά τους διαφέρουν από εκείνα των ασθενών στα 50 και 60, ο σκοπός παραμένει για ένα βλέμμα έντονο και εκφραστικό.

Μόνιμα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οίδημα και εκχυμώσεις είναι πιθανές παρενέργειες αλλά είναι συνήθως ανώδυνες και σε λίγες ημέρες, η πλειοψηφία των ασθενών μπορεί να γυρίσει πίσω στην καθημερινότητα με ένα υπέροχο λαμπερό βλέμμα.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ