fbpx

Θεραπεία βίο -αναζωογόνησης beautif- eye

Τι ακριβώς είναι η θεραπεία beautifeye nanosoft;

Η θεραπεία βίο -αναζωογόνησης beautif- eye nanosoft βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος με το χαρακτηριστικό μεσοθεραπευτικό cocktail 59 ενεργών συστατικών ( new cellular treatment factor) σε συνδυασμό με την καινοτόμο συσκευή μικρο-έγχυσης nanosoft. Η συσκευή αποτελείται από 3 μικρο-βελόνες οι οποίες είναι και οι πιο μικρές της αγοράς (0,6mm) ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η συσκευή κατασκευάστηκε για να παρέχει στον ασθενή μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία χωρίς μικροτραυματισμούς (μελανιές), μεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια στην έγχυση στο κατάλληλο βάθος και χωρίς απώλεια υλικού. Κύριες ενδείξεις είναι οι μαύροι κύκλοι και οι μικρές ρυτίδες περιοφθαλμικά.

Γιατί να επιλέξω αυτή την θεραπεία beautif-eye nanosoft;

Γιατί παρέχει απόλυτη ασφάλεια, εύκολη εφαρμογή και είναι στοχευμένη θεραπεία για την
αντιμετώπιση της γήρανσης. Με εκατομμύρια εφαρμογές παγκοσμίως και έγκριση CE medical device, η beautif-eye nanosoft είναι η νούμερο 1 επιλογή που προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση, αύξηση της ελαστικότητας & σύσφιξη. Επιπλέον η βελτίωση της μικρο-κυκλοφορίας και η αλλαγή χρωματικού τόνου της επιδερμίδας είναι εμφανής από την πρώτη συνεδρία. Είναι η απόλυτη θεραπεία για κουρασμένα μάτια, με μαύρους κύκλους και λεπτή ρυτίδωση.

Τι είναι το nano soft;

Το Nanosoft είναι μια καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή μικρο-έγχυσης, ειδικά σχεδιασμένη για την έγχυση της μεσοθεραπείας Nctf 135 HA, σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως περιοφθαλμικά, και στο “πόδι της χήνας” όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.

Τι ακριβώς περιέχει το beautif-eye nanosoft;

To mesoθεραπευτικό cocktail της θεραπείας beautif-eye βασίζεται σε υαλουρονικό οξύ
βιοτεχνολογίας για απόλυτη ασφάλεια και βιοσυμβατότητα, ακολουθώντας αυστηρά τις
ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας CE. Αποτελεί ένα εξαιρετικό κοκτέιλ από θρεπτικά και επανορθωτικά συστατικά για την ενυδάτωση και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Περιέχει υαλουρονικό οξύ(5 mg/ml) που είναι υποαλλεργικό, βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο, σε συνδυασμό με 59 ακόμη συστατικά.

Ποια είναι τα επιπλέον συστατικά της θεραπείας;
  • Βιταμίνες –ανάμεσα στις οποίες οι A, B, C and E για την τόνωση ζωτικών λειτουργιών
    του κυττάρου
  • Μέταλλα – για να διορθωθούν οι δερματικές ανεπάρκειες
  • Νουκλεϊκά οξέα –για να ενεργοποιηθεί η κυτταρική επικοινωνία
  • Αμινοξέα – για την ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης
  • Συνένζυμα – για να αποτραπούν βιοχημικές αντιδράσεις
  • Αντιοξειδωτικά και ασκορβικό οξύ για τις ελεύθερες ρίζες
Κάθε πότε πρέπει να κάνω την beautif-eye;

Το βασικό πρωτόκολλο της θεραπείας beautif-eye nanosoft είναι 3 εφαρμογές, μια κάθε 15 ημέρες. Έπειτα, μπαίνοντας σε καθεστώς συντήρησης, γίνεται μία εφαρμογή κάθε 3-4 μήνες. Ωστόσο, η συχνότητα των εφαρμογών, διαμορφώνεται κατά περίπτωση.

Μπορεί η beautif-eye nanosoft να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Συνδυάζεται εξαιρετικά με περιοφθαλμικά medical peels, που περιέχουν μείγματα οξέων για ανάπλαση, λεύκανση και λάμψη.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν προχωρήσω στη θεραπεία beautif-eye nanosoft;

Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία, που δεν χρειάζεται προετοιμασία από τον ασθενή. Δεν χρειάζεται τοπική χρήση αναισθητικού. Τέλος, η beautyf-eye nanosoft μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του έτους με ασφάλεια. Γνώρισε την στο Kallisti Medical!

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ