fbpx

Φυσική αναδόμηση με Profhilo

Τι είναι το profhilo;

Το  profhilo , ανήκει σε μια νέα κατηγορία ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων. Πρόκειται για το πρώτο σταθεροποιημένο συνεργατικό υβριδικό σύμπλεγμα, που αναπτύχθηκε με τη μοναδική και καινοτόμο θερμική διαδικασία παραγωγής Nahyco, κατοχυρωμένη από την IBSA. Έχει διακριθεί ως το καλύτερο προϊόν σε παγκοσμίου εμβέλειας διαγωνισμούς και διατίθεται σε περισσότερες από 56 χώρες. Έχει ένδειξη για χορήγηση στην επιφανειακή υποδόρια στιβάδα και φέρει πιστοποίηση CE.

Πως λειτουργεί το profhilo;

Η λειτουργία του βασίζεται στην προώθηση της πολυεπίπεδης και  δυναμικής αναδιαμόρφωσης των ιστών. Ενισχύει την ελαστικότητα και τη στήριξη του εξωκυτταρικού στρώματος, προωθώντας και διατηρώντας την βιωσιμότητα των ινοβλαστών, των κερατινοκυττάρων και των λιποκυττάρων. Αυτό το καθιστά ιδανική θεραπεία για την ανάπλαση της επιδερμίδας και την αισθητή βελτίωση της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το profhilo;

Μιας και παρεμβαίνει στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης των ιστών και στην παρουσία αλλοιώσεων στο κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες, ενδείκνυται για :

 • φωτογηρασμένο δέρμα
 • δέρμα με λεπτή ρυτίδωση
 • χαλάρωση περιγράμματος προσώπου και λαιμού
 • αφυδατωμένη ,λεπτή,ανελαστική επιδερμίδα 
 • δακτυλίδια του λαιμού 
Που εφαρμόζεται το profhilo, πότε και με ποιά συχνότητα;

Η εφαρμογή του γίνεται στη επιφανειακή υ ποδόρια στιβάδα, με την τεχνική Βιο- Αισθητικών σημείων (BAP). Γίνεται έγχυση δηλαδή 0,2ml σε δέκα συγκεκριμένα ανατομικά σημεία. H συγκεκριμένη τεχνική, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα εκχυμώσεων, μεγιστοποιεί τη  ρευστότητα του προϊόντος και καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη. Το βασικό πρωτόκολλο αποτελείται από 2 εως 3 θεραπείες με μεσοδιάστημα ενός μήνα και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την διάρκεια του έτους. 

Τι είναι η τεχνική βιο-αισθητικών σημείων (BAP); 

Η τεχνική BAP, αρχικά δημιουργήθηκε για την ζυγωματική και υποζυγωματική περιοχή, λόγω της προδιάθεσης τους για δερματική ατροφία που προκαλείται από τα φαινόμενα της γήρανσης. Χάρη στην υψηλή ρευστότητα του profhilo, το οποίο δεν αφήνει ανωμαλίες στους ιστούς, αναπτύχθηκε μια ειδική τεχνική BAP και για τον λαιμό. Ουσιαστικά, γίνεται έγχυση σε 5 στρατηγικά ανατομικά σημεία, ανά πλευρά. Έτσι, χωρίς εκχυμώσεις και ανώδυνα, το profhilo διαχέεται ομοιογενώς

Τι περιέχει το profhilo;

Συσκευασμένο σε προγεμισμένη σύριγγα των 2 ml, το profhilo περιέχει 64 mg/2ml υαλουρονικού οξέως. Από αυτά τα:

 • 32 mg είναι υψηλού μοριακού βάρους και 
 • τα υπόλοιπα 32mg χαμηλου μοριακού βαρους

Αυτό του προδίδει πέρα από την ικανότητα της ενυδάτωσης και την ικανότητα της ανόρθωσης. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, υπόκεινται σε κατοχυρωμένη θερμική διαδικασία παραγωγής, όπου δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικοί διασυνδεδεμένοι παράγοντες. Αυτός ο συνδυασμός διαφορετικού μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέως, μας δίνει σταθεροποιημένα υβριδικά συνεργατικά συμπλέγματα, ένα νέο υλικό με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Με ποιες θεραπείες συνδυάζεται το profhilo;

Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης, με fillers υαλουρονικού οξέως, prp, dermapen 4 καθως και με κάθε θεραπεία ανάπλασης και αναζωογόνησης

Γιατί να επιλέξω το profhilo;
 • για την υψηλή συγκέντρωση HA (64mg/2ml)
 • γιατί είναι απόλυτα διαχειρίσιμο χωρίς BDDE ή άλλους χημικούς παράγοντες
 • για τη διάρκεια του αποτελέσματος του
 • για τη βέλτιστη ικανότητα αφομοίωσης του από τους ιστούς
 • γιατί είναι γρήγορο, ασφαλές, ανώδυνο και εξαιρετικά αποτελεσματικό τόσο στο πρόσωπο όσο και στην εξαιρετικά δύσκολη περιοχή του λαιμού.

ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ