fbpx

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Πρόκειται για μία νέα θεραπεία, που χρησιμοποιεί κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού και επιτυγχάνει σημαντικού βαθμού ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες

Πρόκειται για μία νέα θεραπεία, που χρησιμοποιεί κύτταρα και συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού και επιτυγχάνει σημαντικού βαθμού ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Η ονομασία του είναι ακρωνύμιο, Platelet Rich Plasma και αναφέρεται στο πλάσμα του αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία με τη σειρά τους είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες. Οι ουσίες αυτές (αυξητικοί παράγοντες), που βρίσκονται σε μεγάλη συγκέντρωση στα αιμοπετάλια του αίματος, αυξάνουν κατά πολύ τις φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος οι οποίες ατονούν με την πάροδο του χρόνου. Είναι μία απόλυτα «φυσιολογική» θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του δέρματος, αλλά και στην μείωση της τριχόπτωσης σε άντρες και γυναίκες.

Αρχικά γίνεται αιμοληψία και παίρνουμε 20-30 ml αίματος, το οποίο φυγοκεντρείται για 15 λεπτά. Με τη διαδικασία αυτή διαχωρίζονται τα έμορφα συστατικά από το πλάσμα του αίματος, που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια (κύτταρα του αίματος). Ακολούθως προσθέτουμε στο πλάσμα ουσία που ενεργοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων και αυτό ενίεται ενδοδερμικά σε όλη την επιφάνεια που θέλουμε σαν μεσοθεραπεία. Όλη η διαδικασία κρατάει 30-45 λεπτά και γίνεται στο ιατρείο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.
Τα αιμοπετάλια βοηθούν στην επούλωση των ιστών και στην αναγέννηση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Η Αυτόλογη μεσοθεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες προωθεί τις φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι η φυσική λείανση και σύσφιξη του δέρματος, που γίνεται πιο στιλπνό και φωτεινό. Οι ρυτίδες και οι πόροι του δέρματος απαλύνονται, οι ουλές βελτιώνονται. Είναι μία συνολική, φυσική αναζωογόνηση του δέρματος που το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό.
Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται 10-15 ημέρες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες. Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε 2-3 θεραπείες συνολικά με μεσοδιάστημα 1-1,5 μήνα για καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα. Για καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος αυτού, καλό είναι να επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία μία φορά το χρόνο.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τη ραχιαία επιφάνεια των χεριών και σε άλλες περιοχές που το δέρμα φαίνεται θαμπό, αφυδατωμένο, γερασμένο.
Η Αυτόλογη μεσοθεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολλές μορφές αλωπεκίας. Επιβραδύνει την απώλεια των τριχών και σε πολλές περιπτώσεις βοηθάει στην επανεμφάνιση τριχών.
Η μόνη σχετική αντένδειξη είναι η λήψη συγκεκριμένων αντιπηκτικών φαρμάκων που αυξάνουν την αιμορραγική διάθεση, οπότε και την πιθανότητα να δημιουργηθούν πιο εκτεταμένες μελανιές, που είναι ουσιαστικά η μοναδική πιθανή επιπλοκή της θεραπείας. Αν και δεν αποτελεί επιπλοκή, πρέπει να αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα της Αυτόλογης μεσοθεραπείας με Αυξητικούς Παράγοντες είναι πιο θεαματικό σε νεώτερες ηλικίες (μέχρι τα 50-55), επειδή τα αιμοπετάλια είναι πιο πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες.
Ο συνδυασμός fractional laser και Αυτόλογης Θεραπείας με αυξητικούς παράγοντες έχει πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία, δερμοαπόξεση, Θεραπεία Με Βοτουλινικη Τοξινη, υαλουρονικό οξύ και με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης.
Gdpr

ΕΝΕΣΙΜΕΣ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ