fbpx

Ellanse για φυσική ομορφιά

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο (από το 2009) υλικό, που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης.

Κλείστε Δωρεάν Online Ραντεβού

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Ellanse

Ellanse. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο (από το 2009) υλικό, που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης.

Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά και όχι μόνο όγκο όπως τα περισσότερα fillers. Επίσης είναι απολύτως βιοαπορροφήσημο από τον ανθρώπινο οργανισμό (αποδομείται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό).

Το Ellanse αποτελείται κατά 70% από CMC (carboxymethyl cellulose), φυτικής προέλευσης και κατά 30% από PCL (polycaprolactone).
Τα δύο αυτά συστατικά χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια στην ιατρική σε διάφορες εφαρμογές με απόλυτη ασφάλεια. Το CMC αποτελεί το έκδοχο (το μέσο) και το PCL τη δραστική ουσία, τον βιοδιεγέρτη που προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου.
Το CMC είναι υδρόφιλο, οπότε “τραβάει” νερό και είναι υπεύθυνο για το άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί λίγες εβδομάδες.
Η πολυκαπρολακτόνη (PLC) ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι, που αποτελεί δομικό συστατικό του δέρματος, χωρίς να προκαλεί αντίδραση φλεγμονής εξαιτίας της μορφολογίας του μορίου (σχεδόν απόλυτα στρογγυλό).
Η δράση αυτή ξεκινάει να είναι ορατή μετά από λίγες εβδομάδες (ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος) και συνεχίζεται για πολλούς μήνες.
Το κολλαγόνο δημιουργεί ένα πυκνό δίκτυο στο χόριο και μαζί με την ελαστίνη φτιάχνουν μία θεμέλια ουσία (στρώμα) που δίνει στο δέρμα την δομή, ελαστικότητα και σφριγηλότητα.
Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά από δύο μήνες περίπου και διαρκεί ανάλογα με την επιλογή του υλικού από 1 έως 4 χρόνια.
To Ellanse τοποθετείται στο υποδόριο ή και πιο βαθιά στο περιόστεο. Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να διορθώσουμε μπορούμε να το εφαρμόσουμε σχεδόν σε όλο το πρόσωπο για να βελτιώσουμε πιο βαθιές ρυτίδες (όπως οι ρινοχειλικές, οι marionette lines και αυτές στο μεσόφρυο) ή πιο επιφανειακές στην παρειά, στο πόδι της χήνας ή αλλού.
Μπορούμε επίσης να γεμίσουμε μεγαλύτερους χώρους όπως τα ζυγωματικά, οι κρόταφοι, οι παρειές και η κάτω γνάθος με σκοπό να βελτιώσουμε το σχήμα του προσώπου και να αποκαταστήσουμε τον όγκο που χάνεται με την πάροδο του χρόνου (υγρό lifting).
Τέλος το Ellanse μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσουμε το σχήμα της μύτης και για την αναζωογόνηση των χεριών.
Το Ellanse είναι ένα ασφαλέστατο υλικό.
Τα συστατικά του χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια στην ιατρική, με επίσημη έγκριση και χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους ασθενείς και το ίδιο έχει επίσημη έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (και αναμένεται και από το FDA στην Αμερική).
Οι επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν είναι ήπιες και αναστρέψιμες και είναι αυτές που μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε filler (οίδημα, εκχυμώσεις κτλ).
Πιο σοβαρές επιπλοκές όπως αλλεργικές αντιδράσεις ή δημιουργία κοκκιωμάτων είναι εξαιρετικά σπάνιες (λιγότερο από 1/1000000 – πιο σπάνια από το υαλουρονικό) και επίσης μπορούν να αντιμετωπιστούν.
ο σημαντικότερο πλεονέκτημά του είναι ότι δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμά στο πρόσωπο τόσο στην ακινησία όσο και κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκφράσεων.
Επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου αποκαθιστά τη βαθιά στήριξη του προσώπου, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και του δίνει λάμψη.
Εξαιτίας του τρόπου δράσης του απαιτείται λιγότερη ποσότητα Ellanse για να επιτύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα σε σχέση με άλλα ενέσιμα fillers.
Τέλος η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να είναι από 1 ως 4 χρόνια, σημαντικά μεγαλύτερη από άλλα ενέσιμα.

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

ΕΝΕΣΙΜΕΣ-ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Προσήλωση-συνέπεια-ακεραιότητα είναι όσα χαρακτηρίζουν τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη. Ο ιατρός δημιούργησε το Kallisti Medical θέλοντας να ασκεί την αισθητική χειρουργική τηρώντας τους ιατρικούς κανόνες με μια τελείως ανθρωποκεντρική προσέγγιση δίνοντας σε κάθε ασθενή όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται καλύπτοντας τις απορίες του πλήρως και δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ο προσωπικός σας ιατρός πριν, κατά τη διάρκεια άλλα και μετά την θεραπεία επεμβατική ή μη.
Ο Δρ. Κεραστάρης έχει ήδη στο ενεργητικό του 20 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από 3500 αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Παράλληλα, πιστεύοντας στην συνεχή εξέλιξη στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής και ιατρικής αισθητικής ο ιατρός και το έμπειρο προσωπικό του συμμετέχουν σε συνέδρια , workshops και ημερίδες όπου εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς.
Το Kallisti Medical είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα και Laser ικανά να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο εύρος θεραπειών. Ξεκινώντας από την αποτρίχωση και φτάνοντας σε θεραπεία ανάπλασης, αφαίρεσης τατουάζ και αντιμετώπιση δερματικών βλαβών καθώς αποτελούν τα golden standards στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής .
Γιατί στο Kallisti Medical το να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση και προσωπική ευθύνη. Καλλιεργώντας ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές θεραπείες τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί η πληθώρα ικανοποιημένων ασθενών μας, που αναπτύσσουν μια μακροχρόνια σχέση με τον ιατρό.
Στο Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι αυστηρά εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στο θέμα που σας απασχολεί. Βασίζεται στην αντιμετώπιση των αναγκών σας με προσεκτικό σχεδιασμό. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας με προσωπική επαφή παρακολουθώντας την εξέλιξη σας με υπευθυνότητα.
Διατηρώντας πάντα τα υψηλά μας standards στις εξειδικευμένες μεθόδους, τα υλικά, και τα μηχανήματα, στο μόνο που κάνουμε έκπτωση είναι οι τιμές. Έτσι μπορεί ο καθένας με πλήρη ασφάλεια να κάνει την θεραπεία που ενδείκνυται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ